• 瀏覽: 18,163
  • 回覆: 104
+6
國家衞健委周日(22日)通報內地前一天新增824宗本土新冠病例,包括157宗確診及667宗無症狀感染,再多3人死亡,死者...

終於跌破一千,可說是里程碑,中國加油!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220522/mobile/bkn-20220522081209865-0522_00952_001.html?fbclid=IwAR2_DLuf3P_rqsF5PbOu_MRMNFKM9Zke9AWLtOU1mvh2PCnnNMnHGXK4e5M

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-5-22 12:14 發表
國家衞健委周日(22日)通報內地前一天新增824宗本土新冠病例,包括157宗確診及667宗無症狀感染,再多3人死亡,死者...

終於跌破一千,可說是里程碑 ...
香港跌破1k,又唔見你嗌加油?

提示: 違規內容已被屏蔽
係就係, 傳乜9啫.

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2022-5-22 12:21 發表

人地都係打份工賺果少少0.5RMB,睇開D啦

為左體會上海同胞的感受,我建議呢度所有撐清零果D全部足不出戶60天!

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2022-5-22 12:21 發表

國家同中國當時都支持香港...

引用:
原帖由 Morningsky 於 2022-5-22 13:42 發表

人地都係打份工賺果少少0.5RMB,睇開D啦

為左體會上海同胞的感受,我建議呢度所有撐清零果D全部足不出戶60天!
咁撐共存果d咪要去死?

事實證明一係唔封一係就要全封唔可以分區封,分區封驗100次都無用

上海佬等下啦

支持繼續封 有一單都要繼續封 千祈唔好開 

又話解封?
呢頭又要足不出戶?
中國式解封?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-22 14:25 發表
又話解封?
呢頭又要足不出戶?
中國式解封?
社會面清0,好快又有新名

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]