• 瀏覽: 24,316
  • 回覆: 128
臭名昭著、並在黑暴中大出風頭的「612基金」案,愈揭屎愈多。警方國安處調查發現,有30名大律師在本案中聲稱「義務」代表被告向「基金收錢」,每日薪酬3,000大元。據悉,他們都繞過律師行直接從「612基金」收取簽發的支票。另悉,有律師行的「師爺」協助轉介參與暴亂的被告至相關律師行,每介紹一宗,律師行從法援署或「612基金」收得的費用,會分出一至兩成「佣金」。

司法界內若然曱甴清不盡,可否諗諗將整個司法權交由國家全權處理
統一採用內地法規。

新聞來源連結:

https://orientaldaily.on.cc/cont ... _002/龍吟虎嘯:這個司法黃圈水很深

雖然已有《國安法》,但奸邪妖獸仍然勢力不小,滅鬼除魔之路仍然漫長。

黑報黑妓也一樣咁黑咁黃,
東謊點解無連自己也講下

查一查有無包攬訴訟先

整頓司法要成功唯一方法係使用武力,流血收場

問題係全香港有邊一個敢對司法動武

掘地千尺
去蕪存青

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-5-22 12:19 發表

冇辦法,忍多25年啦。

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-5-22 12:19 發表

武統台灣時.........必順勢郁埋所有黃官! 好快.....好快就郁手!

希望盡快司法改革,仲要係大刀闊斧,唔好驚西人黃人唔做唔敢改

香港咁多國民黨餘孽
邊可能咁快清得晒

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-5-22 11:47 發表
雖然已有《國安法》,但奸邪妖獸仍然勢力不小,滅鬼除魔之路仍然漫長。
剩係見到藤條判七年,掟汽油彈反為只係三四年甚至更少,攞住鐵坑渠蓋想打死人嘅都冇判咁多,你都可以見到司法界已經有曬立場.
仲有再前啲嘅朱警司用警棍打一嘢暴徒,判三年兼冇得保釋!阿爺唔襯住同美國關係非常不好呢個時候剷起司法界就失咗一個好好嘅時機

家超要認真考慮吓, 換個強悍啲律政司先得喇.

引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2022-5-22 13:28 發表

剩係見到藤條判七年,掟汽油彈反為只係三四年甚至更少,攞住鐵坑渠蓋想打死人嘅都冇判咁多,你都可以見到司法界已經有曬立場.
仲有再前啲嘅朱警司用警棍打一嘢暴徒,判三年兼冇得保釋!阿爺唔襯住同美國關係非常不好呢個時候剷起司法界就失咗一個好好嘅時機
跟內地搞公開審判大會,即場處決曱甴或者有阻嚇作用。

50年不變,要一直用大陰蒂國野

引用:
原帖由 Sunny20@8 於 2022-5-22 11:45 發表
臭名昭著、並在黑暴中大出風頭的「612基金」案,愈揭屎愈多。警方國安處調查發現,有30名大律師在本案中聲稱「義務」代表被告向「基金收錢」,每日薪酬3,000大元。據悉,他們都繞過律師行直接從「612基金」收取簽發的支票。另悉,有律師行的「師爺」協助轉介參與暴亂的被告至相關律師行,每介紹一宗,律師行從法援署或「612基金」收得的費用,會分出一至兩成「佣金」。

司法界內若然曱甴清不盡,可否諗諗 ...
律師就係黃屍黑暴食物鏈最頂層
傻仔黃屍被眾籌科水,黑暴曱甴監照坐,最後錢去哂律師度

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]