• 瀏覽: 13,290
  • 回覆: 189
+4
美國做埋D無謂野, 大陸就不停發展.
過幾年GDP過你頭, 美國黑人仲多過白人時, 你就知死.

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-22 10:30 發表
美國總統拜登周日(22日)繼續訪南韓,將與南韓總統尹錫悅到訪烏山空軍基地的南韓空軍暨太空作戰中心,是首名到訪中心的美國總

美國想迫中國動武已不是件新鮮 ...
唔使驚,金仔係大廳。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-5-22 10:41 發表
以核武護日 咪就係掉2粒原子彈落 廣島長崎
直接掉落紐約不是更可取嗎? 古語有云 :擒賊先擒王!

成日都走去威脅人, 跟住又話人地威脅地區安全, 究竟係邊個威脅邊個?
總之你唔係行民主制度就唔俾發展

引用:
原帖由 (黑桃A) 於 2022-5-22 10:50 發表
終國夠膽動武?得把口就叻,見自己契哥打烏克蘭都搞到一鑊粥咁自己唔怕柒咩
中國係愛好和平既國家,大家有目共睹,爆眼智將選擇性失明又失聰,仲要有埋腦霧,應該拿臨徹離去外國做外賣師

核不擴散喎⋯⋯真係想打世界大戰?

係日本打,有乜都係日人食哂

尾幗係咪想再掉幾粒核蛋落港人鄉下咁解?

引用:
原帖由 (黑桃A) 於 2022-5-22 10:50 發表
終國夠膽動武?得把口就叻,見自己契哥打烏克蘭都搞到一鑊粥咁自己唔怕柒咩
難道美國現在動武了??

你在日本部署,我在北韓,斗部署而已

然後叫中國減核? 笑死。

古巴,委內瑞拉,伊朗,和中國簽證軍事同盟,中國在三國設海軍和導彈基地。得咗!

日本聽到有無回億原子彈事件

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-22 10:30 發表
美國總統拜登周日(22日)繼續訪南韓,將與南韓總統尹錫悅到訪烏山空軍基地的南韓空軍暨太空作戰中心,是首名到訪中心的美國總

美國想迫中國動武已不是件新鮮 ...
叫俄兄幫手做嘢,在北海道對面部署核蛋囉!

可以同美國講如果敢係日本放核武,就同古巴簽 D 防衛協議,係佢地國家放核武。睇下到時邊個驚 D

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-5-22 11:05 發表
成日都走去威脅人, 跟住又話人地威脅地區安全, 究竟係邊個威脅邊個?
總之你唔係行民主制度就唔俾發展
只要做佢跟尾狗,咩制度都無問題,你睇吓沙地同越南

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]