• 瀏覽: 26,657
  • 回覆: 176
+2
引用:
原帖由 rayrayccw 於 2022-5-22 09:01 發表
宅男司機將會成為世上最撚有錢嘅男人,全世界都要放水俾佢
全烏最安全嘅人只有佢一個,市民死多少他都不關心

引用:
原帖由 H叔 於 2022-5-22 09:24 發表
甴連屍雞:唔係投降,係滲入俄軍套取情報,好快就反攻,阿畜形係無敵嘅
嘴炮先最無敵

宅男司機講尼班吾係投降當戰俘都幾啱,因為係納粹份子享受吾到戰俘待遇要上軍事法庭審判,睇班戲子女人甘緊張就知啦。

宅男司機將on9呢門藝術,發揮到極至,佩服佩服!

引用:
原帖由 panpeter 於 2022-5-22 11:47 發表
宅男司機將on9呢門藝術,發揮到極至,佩服佩服!
香港黃畜曱甴都只能認第二!

烏軍攻打到入俄國監獄內,救監獄內反俄份子,再攻莫斯科。🤣
烏國冇軍隊可用,老尾果400億公仔紙分分鐘被烏貪腐官員私吞,老尾和歐盟快成世界笑話。

唔通成百上千叫個別?!

由開始第一日 我就話烏國放出黎既料
可信度極低

烏克蘭軍方則指鋼鐵廠守軍已完成任務可以離開

原來未投降?
未投降,但無晒武器比敵方困住,咁班人死L梗了

一定吾係投降!舉支白旗去俄羅斯呃飲呃食呃住宿!

引用:
原帖由 6674 於 2022-5-22 08:45 AM 發表
親疏有別!
最近老尾提出向東盟十國援助1.5億美元。其中六千萬是配給自家Coastal Guard,其餘是綠色能源和防疫。
汶萊國王分黎做乜好?
汶萊王個心話!關公廟前賣武!孔子廟前賣文章!汶萊王前講錢!

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-5-22 08:36 發表
烏克蘭將d解散守軍從新整合,
就可以反攻了
俄羅斯已經代辦,全部係戰俘營

一定唔係投降,只係烏國導遊,扯住支領隊白旗,帶班烏國旅客去俄羅斯五星級監獄,食宿免費,享受假期。

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2022-5-22 09:01 發表
宅男司機將會成為世上最撚有錢嘅男人,全世界都要放水俾佢
可惜收埋啲錢都無地方駛!

呢間嘢本來就係前蘇聯嘅,宜家只係收回😎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]