• 瀏覽: 1,973,967
  • 回覆: 146
  • 追帖: 178
+1290
               大家一起來等冬天
大毛等冬天看地主還有甚麼損招。
歐豬等人民反美來團結民心(出走)。
二毛等錢到便射多吓,遲到都賣去尋寶網🤭
所以大家可能也在等,心急只有地主。

我想得太美好了。😁

引用:
原帖由 hanE 於 2022-10-6 17:02 發表

咁咪又中老尾鬼計,就好似呆島如開戰不論那方贏老尾都開香檳,最好將司機送上西天,返正對俄烏嚟講呢個又唔係同胞死咗擺就。
所以話這場仗詭異,就算不可斬首,基輔轟一輪不可以嗎?大毛好像也想留下司機,目的不在二毛😁,聖誕前或有些眉目。

引用:
原帖由 hanE 於 2022-10-6 17:16 發表

打佢老尾係咁掟蛋將佢化成濃煙的確痛快,但咪益咗佢老尾,佢欠落天文數字嘅錢亦隨牠化成輕煙,係煙都冇先啱,對老尾嚟講可能係解脫,對全世界嚟講唔好俾佢死得咁痛快先係上策,唔該找埋啲數先,打家刧舍先使未來錢嗰陣咁過癮?
錢就一定無得還,美國是甚麼,對金主來說就是一個寄居體,找不到更好前不會放棄,也可以講世界沒有比老美更好的角式去保護以色列。
如果今日老美倒了,以國還有立足之地?

引用:
原帖由 SKY2019 於 2022-10-7 19:23 發表
一個強大嘅歐洲當然要大毛喇,有糧有能源,但形態會害死歐豬,重要是老美眼中的羊,幾次割羊歐豬都走唔到(太肥)🤭

引用:
原帖由 naly 於 2022-10-8 21:25 發表

其實俄軍係退得快, 但兵力武器無太大損失, 而且被奪位置看似很多, 但只有3個人口2萬以上的重要小市, 不過依家已經去到北頓同爾松附近了, 所以都是要小心
大毛如想收手,也可劃地為界,二烏夠膽破壞就出轟炸機在周邊狂炸或基輔,如當年三八為界一樣。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2022-10-9 18:52 發表

公投加入咗俄羅斯聯邦就已經定咗紅線,其實,俄羅斯根本就可以重點關照北約指揮官,真係唔知搞乜
有些洲份大毛只佔領75%或一部份,還沒全部打下來,是現在劃界還是等全部打下來才劃界線,將來應有明確公報,不然說不上俄國領土被攻擊。

引用:
原帖由 LEE3509 於 2022-10-9 16:29 發表

好多!驚乜?
如果你屋企廣州塔被炸,你覺得吾驚?
師兄國家觀念都好薄弱,有沒有想過點解中國發生災難八方挺援? 有句說話 男人大丈夫有承擔,保家衛國。
雖然講就容易,對大部份人也很難,但到真是有雖要時刻,為家為國也要做。

引用:
原帖由 naly 於 2022-10-9 22:31 發表

其實黃到出面就認左算啦, 又話人係大陸人, 又話人維穩, 又話人地只睇到大陸新聞, 咩都唔知。
其實反共又好,恐共也好,大家都理解,一樣米養百種人,但反國家反民族就一定是漢奸。
國家由一窮二白走到今天,說共產黨唔好,真是說不上,對比其它國家就知道。

上合組織成員國被恐怖襲擊,其它成員不知可否出兵維穩呢?🤭

引用:
原帖由 bluesky26 於 2022-10-10 16:21 發表
https://m.weibo.cn/5564927603/4823044818470058
係咪開始炸旦放題
二烏咁夠膽炸大毛民用設施,今次被大毛反炸發電站,通訊站也活該,下次炸出基輔所有公路,看二毛有私機又有何用🤭
不過話說回來,如炸發電站,無電過冬人民會走,二毛禁制令都無用,但最終受苦嘅是人民,但炸通訊站就會做成人心惶惶,待久可能會生變。

個人覺得滯漲在香港已開始,歐豬和老美會更勁,而且還未到真証冬天,估計十一月歐洲會翻天覆地,可能捱唔到G2O,所以法德兩國都要去找習大大幫手。
歐豬都算是發達國家,都可以走到這樣,中國嘅玄學真是沒話可說👍

引用:
原帖由 ahmei 於 2022-10-17 10:28 發表

可能衰到佢都有份參與。
調查完又唔公開,咁可唔可以講係清理現場呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]