• 瀏覽: 1,974,572
  • 回覆: 207
  • 追帖: 178
+1290
引用:
原帖由 性不Gill 於 2022-10-10 18:20 發表

師兄點睇烏克蘭被導彈放題?

烏克蘭人驚啲定俄羅斯人驚啲?

你地班曱甴成日買大開細,累全家
買佢對家😂😂😂

引用:
原帖由 big3624 於 2022-10-10 19:23 發表

歐洲人家家戶戶可能係壁爐燒柴過冬,好浪漫呀
冇壁爐嘅點攪

引用:
原帖由 乾坤360 於 2022-10-10 23:22 發表

家庭活動去城劈柴。

火辣辣美酒斟滿,香噴噴火雞端上,熱鬧鬧親人圍坐,樂融融嘮嘮家常。
今年西方極樂世界的聖誕節氣氛肯定非一般,國內很多地方開始下雪了,江西都有雪。

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-10-10 23:38 發表

恢復壁爐,英國人可以每周食sunday roast,而獨逸人可以食Eintopf ,可以稱為「一鑊熟」——在廳內煮食可以同時取暖
有公共供暖的樓都沒有壁爐,有都是裝飾作用,不可能燒柴火,分分鐘成家去西方極樂。

引用:
原帖由 ho618 於 2022-10-14 23:31 發表
芯片呢一環的確係老美既大絕
老美一定出全力往死裡打
不過自己都一路打一路嘔血
睇下邊個捱唔住先
肯定佢死先,本來底子以經掏空冇幾多血嘔,移民國家加上除咗華裔大部份國民冇積蓄啲人又蠢唔識變通,呢個大包袱點頂?

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-10-15 22:24 發表

戴琪華人,徐偌冰華人,前駐華大使駱家輝華人

西安老婆又點,大把華人調轉槍頭

區不會甘幼稚啊嘛,還外相,以為中國人會睇尼點

所謂中國通,通區老婆就得
信隻狗還可以,呢啲人點會信得過,中國最多就是人,冇佢哋唔得?

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-10-16 13:28 發表

美國不在乎烏克蘭給報復死幾多人

在乎的是兩國人民”仇恨“有多深

所以你會理解中共為何對武統台灣這么慎重

美國要的是“仇恨”的種子發芽
對,尾國真係好pk陰毒杏十橙成日挑撥離間,攪到人手足相殘,國破家亡,睇佢幾時折墮,真係希望兩腳羊係美國出現。

引用:
原帖由 太大星 於 2022-10-17 12:12 發表

呢個係一個好好的表達方式,嗱!我一直都無講係佢老尾做架,係邊個做你自己諗
明白哂,調查完冇指責俄羅斯,全世界都知係邊國。

引用:
原帖由 zamora 於 2022-10-17 22:30 發表
港毒死曱甴騷擾中國駐英領事館(曼城), 有片睇....

https://www.facebook.com/ivanmokkakit/videos/1484914812018859/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C
打得好,賤種唔打唔識做人。

引用:
原帖由 乾坤360 於 2022-10-17 22:05 發表

領事館人員著哂保護衣初次練習,下次直接拖曱甴入地庫打柒。
打就當著攝影機前打使乜拖入地庫打,睇吓英國會唔會幫呢班乞兒出頭?

引用:
原帖由 yyk562 於 2022-10-18 14:57 發表

BNOer唔係英國公民,英國唔會代為出頭,要代出頭都要搵番當國領館。
唔一定喎,睇吓販毒國啱唔啱用啫,老早咪俾咗個()香港人嘅,點諗到突然又出bno呢招,白皮無恥無下限,我哋係無法估算。

引用:
原帖由 muihin 於 2022-10-18 16:12 發表

班白痂以為在HK, 有假髮照... 佢地E個行為除時成為國與國的問題, 佢地去到英國棍要咩先? 打外交人員?
睇見個假髮就篤眼篤鼻,不論不類,黃皮戴上成個東施咁。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2022-10-18 19:40 發表
英國條傻婆辭職喇!
真?????

😂😂😂寫入歷史,咦!傻婆唔記得咗禁核按紐?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]