• 瀏覽: 1,570,059
  • 回覆: 173
  • 追帖: 247
+1086
引用:
原帖由 SKY2019 於 2022-9-16 19:12 發表
太唔環保,環保肥女死咗?

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-9-17 12:02 發表

我就好奇,吃內臟不文明,那么法國的鵝肝是什么??魚子醬的魚子哪裡來?

中國古人云:

不是不報,時辰未到
人有三衰六旺
有甘耐風流就有甘耐折墮

四大名著<<紅樓夢>>,見盡榮府從盛到衰,也是曹雪芹從清代的自己家族興衰出發寫的,我們今天也來見證下歷史,說不定能寫下另外一部歷史名著
有部分歐洲人都食內臟,德國各式香膠什至用豬肚灌香腸,法國可止食鵝肝,有道名菜血鴨,係巴黎特意去平民餐廳食豬腸,臭到唔埋得鼻,死鬼蠢過豬洗豬腸都唔識。,反而印度人真係好似冇食內臟嘅習慣。

引用:
原帖由 ho618 於 2022-9-19 13:13 發表
地主話...你仲唔黎打井我頂唔順啦
井蓋都打開左歡迎你黎打你都仲唔黎
不知幾開心亞爺冇中計,如果中計地主真係開香檳呀!圍住個井,佢再過份就乜都封哂佢睇佢頂到幾耐。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-9-20 12:38 發表

台灣小確幸也是

美國還說打巷戰,一聽就是一群豬腦袋在五角大樓想的主意

和以前指揮國民黨打國共內戰一樣
係,我女人仔都覺得好😂😂😂痴孖筋邊個同佢咁玩😂😂

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2022-9-20 12:59 發表
白皮鬼畜真係一堆堆半進化嘅半人半獸生物,卻偏偏喜歡以文明人自居🖕,德國人係其中表表者,唔係我詆毀佢哋,係佢哋自己獸性畢露。
繼 LGBTQ 之後,又發起人獸交合法化運動,想要社會承認一堆人獸交變態人其實係高尚情操表現嘅人。佢哋話「愛」係不分性別,不分物種喎,好多人愛貓狗,既然有愛,自然可以發展到交配嘅愛。🤮

咁做的話首先要問過對方喎!牠有說我願意?

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2022-9-20 23:23 發表

有電氈不過無電, 都係死!
😂跟手買埋發電機😂咦?發電機都要柴油喎!

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2022-9-20 23:50 發表

用電熱毯首先要有電,都係燒柴好
哈哈!有樣已經忘記了的物件,熱水袋燒柴順便燒水入熱水袋,歐洲今年必定玩復古。

引用:
原帖由 hk_mask 於 2022-9-21 22:06 發表

英國好記得二戰後美國同蘇聯點分咗日不落嘅世界!🤪
普京亦好記得小人嘅挑撥離間曾經講過第一個蛋會俾販毒國,呵呵!係就爽乜仇都報哂。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2022-9-23 20:17 發表

唔好話雲南,我參觀三峽大壩嘅時候導遊都話,三峽嘅電係供廣東上海嘅,廣東上海電費只要6豪8一度,佢哋三峽就要1蚊2一度
我去神龍架玩當地人又係話電價好高,我心諗呢到電價會高?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]