• 瀏覽: 1,973,936
  • 回覆: 9
  • 追帖: 178
+1290
馬兄出新野,一定要支持

引用:
原帖由 mickyhon 於 2022-5-27 18:42 發表
一個無限的超印鈔票的鬼國,要找中國借錢!?
真的鬼話連篇!🤣

呢條友係咪壞左個腦

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-7-14 19:05 發表

有呀,第一擊,落機自言自語唔知去做乜,演講話猶太人被滅係榮耀
呢個有睇到,真係正,買多啲花生啦

引用:
原帖由 ho618 於 2022-7-21 15:04 發表
登仔話十日內會同習主席通話 , 唔知今次堅定流呢
會唔會佢自己諗多左

引用:
原帖由 horse2014 於 2022-7-30 18:06 發表
如果這場仗一定要打,地主越早打越 SO,種花家越遲打越 SO,所以地主這次玩真的,不要奇怪!
如果開戰,這就如同當年腐國和西班牙無敵艦隊之役,贏了,就百年什至八百年盛世,輸了人家一定乘勝追擊,種花家可能又要沉淪!
現在地主海軍部長已到夏威夷,列根號戰鬥群已在南海游弋,種花家的艦隊和她玩耍中;兩棲艦黎波里號已抵達灣灣以東海面。現在就是 1.5 個航母戰鬥群,相對 2016 菲海來說弱了點,而種花家二 ...
有線播導:佩老西唔去呆灣
係咪縮沙

引用:
原帖由 horse2014 於 2022-7-30 18:22 發表
其實大漂亮這次也失誤的,怎樣失誤呢?如果給妖婆搞成全面衝突,列根號不沉也要重傷,原因是兵力真的不足。兵力不足的原因是因為從來沒有考慮會玩真的。首先,為什麽祗有列根號,原因是真的祗有列根號可以用,其她不是入廠就是半生不死。
老實說,要玩真的,沒有 6 - 8 個航母戰鬥群到來,基本沒有 “和” 算!不過此戰一開,又是幾年抗戰了!
東風系都夠玩死列根啦,我估

引用:
原帖由 bchan77 於 2022-8-2 07:18 發表
美國和台灣官員鬆口稱美國眾議院議長佩洛西將於訪亞洲期間,到訪台灣,台灣一名高官透露,佩洛西預定在台灣過夜,美國官員則指,國防部人員將監視中國在區內動向,保護佩洛西安全。

另有台媒透露,佩洛西將於周二晚抵達台北松山機場,並入住台北君悅酒店,周三早上8時與蔡英文會面,公開活動包括拜會立法院,約兩小時後離台。

時間、地點、日程都有,嚟真矣!
來得好,搞掂呆灣,跟手搞掂日,韓的美軍基地。如果列根來埋,就順手送多啲東風系過去,到時睇下老尾仲有乜野反應

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2022-8-2 20:47 發表

去老尾,沖繩8架戰機起飛應該護老妖婦,這樣是軍事行動嗎
咁就順便搞掂埋日本仔基地

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-8-2 21:13 發表

金三可以搞掂
。正

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2022-8-9 12:25 發表

喊苦喊忽話佢阿嫲自願做慰安婦,咁都未夠賤,島蛙台倭嘅低賤係無下限,遠遠超出正常人嘅認知。💩
許文龍,蛙島奇美電子集團創辦人,曾經喺福布斯富豪榜上排名。佢話做慰安婦係自願且有尊嚴,仲係出人頭地嘅工作。🤧

...
呢啲人,有報應

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]