• 瀏覽: 1,973,963
  • 回覆: 26
  • 追帖: 178
+1290
引用:
原帖由 big3624 於 2022-8-4 22:02 發表

先派超音速戰機低飛用音爆提醒民眾接收傳單
今日過百架機飛過呆島.... 想起就好震撼, 再加埋音爆.....

引用:
原帖由 frmrom 於 2022-8-6 11:19 發表

玩分化戰術,率先起義地區或部隊可以全免或部份減免,最後剩下來的分亳不減,到時可能出現人踩人鬥快舉白旗
WB 度講有大量中國漁船去呆蛙果邊捕魚... 好多都是年輕小伙子, 又是剪平頭....

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-8-13 16:45 發表
上汽的智己,就是有點貴,30幾萬,但造工和設計都干正

...
可惜無HK份... E+ BYD 的DMI 都未見 HK 會推出... 有排等...

引用:
原帖由 theyuen2000 於 2022-8-13 17:08 發表

想換叉車
但係漁村見人爭充電位或油車霸左電位
隨時老母橫飛
暫時卻步
直頭5會考慮電... 反而希望會有BYD 混能車... 最好是MPV

引用:
原帖由 horse2014 於 2022-8-25 10:39 發表
地主山火,任其燃燒;重慶山火,一呼萬應,群眾加部隊已把各地山火滅了,都說留在種花家就是幸福!

好感動....自己的家當然由自己保護

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2022-9-20 23:50 發表

用電熱毯首先要有電,都係燒柴好
老尾無油供應俾佢地, 但早排咁多山火, 燒埋都有好多柴炭可以供應俾歐..

引用:
原帖由 horse2014 於 2022-9-21 17:36 發表

是的,柳小姐之後也補充了所有資訊。整場外交角力,可看看明叔的 《這場“葬禮外交”,你想知道的真相都在這裡!》,下面有連結。

柳佳衣
整理了英國女王葬禮的相關信息
或許這就是當下各國實力體現,世界就是這么現實:
俄羅斯、白俄羅斯、敘利亞、緬甸、委內瑞拉、阿富汗 伊朗沒有獲得任何邀請
北朝和尼加拉瓜被降低了層次。

第一天是弔唁儀式
中國 美國 等實力強大國家受邀參加弔唁
第一天是在威斯敏斯特 ...
日本呢? 隱左形?

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-9-28 21:03 發表

我都是沖feeeze dry
這2款是FREEZE DRY? 同平時D即沖 有咩唔同?

引用:
原帖由 owan12345678 於 2022-10-11 09:25 發表

也引證大公子的能力,遠不及老父

等於日落帝國的沒落開始了,亦越來越快
香港地慘的日落亦開始了...到時睇下另外果幾個會企邊隊....

引用:
原帖由 乾坤360 於 2022-10-18 12:54 發表

但領事館人員都比人打低左,之後踢頭,我想打7 曱甴
可唔可以借機炒起班BNO'R ... 就是如發現是有中國HKID身份, 取消曬佢地, 等佢地變成無ID.... 有咩事都返5到來HK 搞搞震

引用:
原帖由 yyk562 於 2022-10-18 14:57 發表

BNOer唔係英國公民,英國唔會代為出頭,要代出頭都要搵番當國領館。
我最想講GE 就是中國領事館借此來炒起班黃C, 打得咁開心, 在外地失去領事支援, 在外地將會咩都5是.... 老英又5會出面幫, 除非果班野人一早已有英藉....

引用:
原帖由 清晨小小樓奴 於 2022-10-18 16:04 發表

該硬的時候該硬,打得一拳開免得百拳來,這群妖魔鬼怪的套路同輪子,職工盲的同出一轍,蠳割政苦看著辦吧⋯⋯
班白痂以為在HK, 有假髮照... 佢地E個行為除時成為國與國的問題, 佢地去到英國棍要咩先? 打外交人員?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]