• 瀏覽: 1,974,038
  • 回覆: 5
  • 追帖: 178
+1290
繼續支持馬兄

引用:
原帖由 ho618 於 2022-6-16 15:01 發表
個新冠防左咁耐終於到我同屋企人一家人中晒了 ....破防了
咁落去點努力做好自己都避唔到
琴日晏晝有少少鼻水,係少到以為比冷氣吹兩野果隻
夜晚已經開始低燒食藥唔退
今朝最高果陣去到38.3 , 即刻做快測,屋企人自然走唔甩全中
兩老冇病症反而我有發燒同喉龍開始痛
食左一次蓮花清瘟舒緩小小,唉真係好唔開心
網上申報左,想問全家中係咪可以居家隔離?
幾時中邊度中我check番自己d安心 ...
祝早日康復

引用:
原帖由 horse2014 於 2022-8-14 16:35 發表
122 年前的今天 8 月 14 日凌晨,八國聯軍開始對北京城發起總攻。俄軍攻東直門,日軍攻朝陽門,美軍攻東便門。俄軍與日軍面對的城牆較高,且遭遇的抵抗較強,各自陣亡了約 100 人左右。而美軍進攻的東便門城牆較低,離清軍的火力較遠。上午11時,美軍決定用梯子從城牆角邊爬上,第九步兵隊一些人帶著星條旗爬上城牆,是最先攻入外城的軍隊。雖然美軍先攻入北京外城,但被清兵的炮火壓制,難以前進。英軍中午始達 ...
莫忘國恥

引用:
原帖由 horse2014 於 2022-9-22 20:35 發表
大台報幕員說大毛有逃亡潮,因為大毛人要逃避兵役,莫斯科到杜拜機要被炒到七萬多港元一張。剛剛看中天賴教授的直播節目,賴教授即場用訂票軟件查看莫斯科到杜拜機的情況,有機位,二千多港幣。

大台,太跟白皮了!

真的,牠們不敢報!
塞爾維亞到莫斯科機位真的爆滿,原因是大毛給予外國人約二萬港元的薪資參軍,另加大毛公民身份。這個價錢,對愚村人未必吸引,對中東、南歐卻異常吸引呢!再加大毛公民身份!
快來的冬天 ...
頭先睇大台新聞先好笑
剛好訪問一位俄羅斯搭飛機走既女子
一面話驚受訪怕惹麻煩
一面話支持烏克蘭自由
自相矛盾
又一戲子訪問

引用:
原帖由 horse2014 於 2022-10-11 14:44 發表
小馬前二天更正大賭場二個指數下限,今年指數會低于 15000 其一,而預算指數最低會低過 6600什其二。今天指數已再次突破上次 16906 的低位了。老實說,小馬對這二個指標極有信心,小馬估計第二指標將于明年九月至後年三月出現。
小馬說吹水,是真的,因為小馬絕非什麽經濟學家,後面絕無團隊支撐。小馬的背後,就是隨手可得的公眾數據,小馬做推估,不就是基于以下數字:

《下面是截至今年8月的 ...
希望我的全妹幣mpf可以無咁傷

引用:
原帖由 MS.TAM 於 2022-10-11 16:08 發表

我全妹債
哈,我講錯左
我應該係全妹債mpf

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]