• 瀏覽: 4,753
  • 回覆: 15
+4
美國68歲男子葛斯克(Don Gorske)連續50年來天天吃麥當勞餐廳的巨無霸(Big Macs),幾乎從不間斷,在5月17日更迎...

原來世界上真有人幾十年都食junk food未死

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2338968/即時-國際-六旬翁50年來天天吃巨無霸破紀錄-誓言-食到死為止

巨無霸有乜問題
日日食炸薯條同麥樂雞就死

利申: 本人唔食芝士, 老麥包會走芝士
咁巨無霸有肉同菜, 麵包 , 點會唔健康 ?

直頭去麥記打工咪very good

NASA 話漢堡包的起源⋯是美國人見到UFO後創出

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-5-20 16:22 發表
NASA 話漢堡包的起源⋯是美國人見到UFO後創出
是金元帥發明了漢堡

除了巨無霸外,仲有無食其他嘢呀,唔好講啲唔講啲啦

如果都有食其他嘢,巨無霸只係佢日常其中一種食物啫,天天食都應該唔係問題喎

請申報患過幾多次癌.

幫佢唔L到.

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-20 17:15 發表
請申報患過幾多次癌.
巨無霸都算健康喎,有菜有肉,肉係煎唔係炸。點解會患癌?

引用:
原帖由 apmichael 於 2022-5-20 17:54 發表

巨無霸都算健康喎,有菜有肉,肉係煎唔係炸。點解會患癌?
佢自己都寫.

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-20 18:16 發表

佢自己都寫.

佢係話唔想食致癌物就最好生食

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-5-20 16:14 發表
直頭去麥記打工咪very good
佢會試過北韓的漢堡嗎?

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-5-20 16:09 發表
美國68歲男子葛斯克(Don Gorske)連續50年來天天吃麥當勞餐廳的巨無霸(Big Macs),幾乎從不間斷,在5月17日更迎...

有啲人似著自己天生異品就會任性...

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-5-20 20:42 發表

佢會試過北韓的漢堡嗎?
可能好味用靚肉喎

咁都未死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]