• 瀏覽: 15,315
  • 回覆: 118
+3
港人大多帶錢去,烏仔大多無錢去。根本不能相比。

拎個箱係街頭叫反俄救烏咪有錢囉

全部捉去盧旺達再審查兩年,睇下仲有冇人扮難民,住木屋帳幕問你死未,,?

多謝演員總統
美帝落咗命令要戰至最後一個烏克蘭人
佢要有心理準備隨時被送往戰場

好在2019暴動無俾班曱甴成功
否則強徵香港人去烏戰場送死
又挖空香港庫房補貼美帝
就好似依家烏克蘭收爛武器、過期藥品,但送出糧食能源
好彩被俄封咗運輸港口

點解烏克蘭會去到島國?  德國法國盟友唔係近d 咩

5+1到時把無錢繼續支持大陰蒂國的窮鬼,全部掃回香港,烏難民就留下有錢或漂亮的,其他送去非洲......這就是現實了。

引用:
原帖由 nudelife0 於 2022-5-20 08:45 發表
點解烏克蘭會去到島國?  德國法國盟友唔係近d 咩
馬克龍免費請佢地坐歐洲之星列車

引用:
原帖由 s336990 於 2022-5-20 08:44 發表
多謝演員總統
美帝落咗命令要戰至最後一個烏克蘭人
佢要有心理準備隨時被送往戰場

好在2019暴動無俾班曱甴成功
否則強徵香港人去烏戰場送死
又挖空香港庫房補貼美帝
就好似依家烏克蘭收爛武器、過期藥品,但送出糧食能源
好彩被俄封咗運輸港口
他有老`美支持

屌!fake news!蠅國個個住5千尺大屋人人揸ben屎,係人都知啦。😊

係咪俾屋主發現做雞?咁女戶主趕你走好正常,唔係個個接受到同雞住埋一齊

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-5-20 02:37 發表
據《衛報》報道:迄今為止,已有超過4.6萬名烏克蘭難民抵達英國境內。然而,由於與「烏克蘭之家」收容者家庭的關係破裂,越來越多的在英烏克蘭難民無家可歸,並陷入極度貧困的狀態。有分析指,英國的烏克蘭難民安置系統可能會完全崩潰。

據悉,很多收容烏難民的英國家庭僅提前一天通知這些難民搬離,部分有經濟能力的難民選擇去臨時租房,而貧窮的難民只能被迫露宿街頭。
一位43歲的烏克蘭婦女告訴《衛報》,收容者家庭 ...
好, 又一批人同個邊的BNOER 爭飯食,

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-5-20 03:37 發表

如果後生靚女 我唔介意香港再做第一收容港

如果香港仲係英治 烏克蘭難民肯定係黎香港都得

港女末路!
其實點解唔去美國呢?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-5-20 03:37 發表

如果後生靚女 我唔介意香港再做第一收容港

如果香港仲係英治 烏克蘭難民肯定係黎香港都得

港女末路!
good idea! 靚女優先做家庸

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-5-20 02:37 發表
據《衛報》報道:迄今為止,已有超過4.6萬名烏克蘭難民抵達英國境內。然而,由於與「烏克蘭之家」收容者家庭的關係破裂,越來越多的在英烏克蘭難民無家可歸,並陷入極度貧困的狀態。有分析指,英國的烏克蘭難民安置系統可能會完全崩潰。

據悉,很多收容烏難民的英國家庭僅提前一天通知這些難民搬離,部分有經濟能力的難民選擇去臨時租房,而貧窮的難民只能被迫露宿街頭。
一位43歲的烏克蘭婦女告訴《衛報》,收容者家庭 ...
司機話你地越折墮咁我先有力爭取收多的美金慢慢數🤭🤭

no money no talk

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]