• 瀏覽: 82,532
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 永不言敗888 於 2022-5-19 17:42 發表

會唔會以為過緊隊道自動付款
要馬云超市先有 RFID 點貨比錢

引用:
原帖由 IPOMan 於 2022-5-19 17:56 發表
無事嘅, 用幾佰萬請青紅幫手, N 咁多理由話自己唔知, 或失憶, 又或者揾個老友醫生証明佢哋中咗新冠有腦霧,最多判社會服務令。
無事嘅 大把人寫求情信,  平時有拖呀婆過馬路, 對病人又好唔閙下屬 擔屎唔偷食 當庭釋放

引用:
原帖由 orthocentre 於 2022-5-19 18:03 發表

好難講,就好似淫師上堂睇咸片咁,普通人都唔會咁痴線
淫師一定一早想做好耐

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-5-19 18:05 發表
我覺得係唔記得,兩個人可能臭吋,吋保安,超市玩大佢。
超市經理可能近排 唔見唔少貨填唔少數 又要填$1600 仲捉唔到你 你同差人講啦

引用:
原帖由 edbe 於 2022-5-19 18:19 發表

可能好串掛
問人知唔知道我邊個 etc....
我爸是首富

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-5-19 18:25 發表
高官唔用安心出行, 你估唔估到?!
某醫生 : 乜你哋甘守法架咩

引用:
原帖由 ifung5 於 2022-5-19 18:53 發表
依餐嘔凸曬
好心佢地, 當時巳經派咗$5000消費卷, $1600都想慳

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-5-19 18:56 發表

d電又啱啱用哂
冇帶錢咪走, 洗死咩

引用:
原帖由 chkhl 於 2022-5-19 19:48 發表

鰂魚涌也一樣
aeon 超市同食檔打成一片
無明顯出入口
你一日唔行出Aeon範圍, 一日都唔算偷

引用:
原帖由 VegetaSuper 於 2022-5-19 20:04 發表
西瓜咁大,又唔係值錢,証明不單是貪心,挑戰難度。
挑戰難度 怪人二十面相

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2022-5-19 20:43 發表
或者諗住攞去太古城AEON比錢呢
埋數條數對唔上 太古城店多個西瓜, 將軍澳店多個密瓜 黃埔店少咗兩個瓜

引用:
原帖由 imad 於 2022-5-19 21:12 發表
Aeon 超市 以為放任你 神不知鬼不覺? 逢特價日都有便衣police恭候
特價日人多到人迫人 迫個西瓜係人流中出門口

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2022-5-19 21:18 發表
幾佰萬年薪走去偷$1600野。個腦係咪裝草架?
唔出奇, 成班友單起隻眼 扮獨眼龍, 叫以眼還眼 滿腦都係草

引用:
原帖由 mcc_2011 於 2022-5-19 21:25 發表
間野個超市同 food court係埋一齊,除非出左門囗先俾人周,否則好易打甩,一定係串串貢,俾人玩。
一定出左門囗先立到案 律政處先告到人 未出門口點上庭 律政處未比裁判官閙過

引用:
原帖由 央走 於 2022-5-19 21:48 發表

開D藥病人食后冇改善,還嚴重了,跟手看私家醫生,食兩次藥便病情明顯轉好,高下立見,還需給你藥名嗎?
政府入平藥 睇餸食飯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]