• 瀏覽: 76,444
  • 回覆: 688
  • 追帖: 3
+10
引用:
原帖由 Island-Man 於 2022-5-19 16:33 發表
咁多嘢又真係似唔為意俾錢,直出門口。
有可能

引用:
原帖由 東方紅 於 2022-5-19 16:43 發表

黐線,一個西瓜,一個哈蜜瓜,咁大個點偷?收埋響邊度?
可以夾住其他貨, 以為生果無防盜標籤, 斷正!

引用:
原帖由 朋友號03 於 2022-5-19 16:56 發表

依個就絕對有可能.
失魂加寸寸貢
狗眼看人低 人哋咪公事公辨 經理話咬我食呀 你同差佬講啦, 差佬可能都串佢2句 高學歷做醫生都偷野 無前途架

引用:
原帖由 朋友號03 於 2022-5-19 16:51 發表

我傾向相信係失魂多, 又西瓜又盛大大件. 可能掛住傾計發雞盲推住架車直出.
AEON d大公司標準流程, 明知你失魂都一定報警
同一時間兩個都唔記得俾錢?揾鬼信啦。

引用:
原帖由 C皇 於 2022-5-19 16:45 發表

咁多點偷
夾住其他貨, 有d有比$有d無比

係未床上玩唔夠? 玩偷嘢!?

黃黑醫護
醫管局出品必屬衰嘢

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-5-19 16:47 發表

教授都殺人喇
仲係2個, 1個港大1個中大

兩隻瓜一隻雞再加埋其他咁多嘢,我覺得似係忘記比錢。做醫生易中美肺,可能有老母(腦霧)

馬仲儀有板你睇

兩個職位人工都超過10幾萬,$1600都俾吾起

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 朋友號03 於 2022-5-19 16:54 發表

鋪頭仔就未必報警, AEON大公司仲要係日本公司, 唔見條毛都揸正嚟做.
我信係失魂. 兩個都係醫生, 一個想偷另一個都唔肯啦. 唔係兩個學生喎
兩個人同時都唔記得比$? 

引用:
原帖由 caritalau 於 2022-5-19 16:27 發表
啲留言話唔記得比錢
如果真係應該唔會報警 搞到咁大掛
例牌辯詞?

引用:
原帖由 朋友號03 於 2022-5-19 16:54 發表

鋪頭仔就未必報警, AEON大公司仲要係日本公司, 唔見條毛都揸正嚟做.
我信係失魂. 兩個都係醫生, 一個想偷另一個都唔肯啦. 唔係兩個學生喎
我都信係失魂居多,問題可能係佢哋被捉到時的態度,可能好寸咀,仲要潤個職員搵錢少,自己係醫生咁高貴,點會為咁少錢偷野等等,所以咪照報警玩佢哋囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]