• 瀏覽: 13,377
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
+7
英國國家統計局(ONS)周三(18日)公布,截至上月為止一年內,全國通脹由3月的7%躍升至9%,是40年來新高,主要原因

大6疫情嚴重,應該限量生產日用品,限制輸往美嬰共產國的日用品數量

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220519/bkn-20220519113450349-0519_00992_001.html

又話住大屋......係搵少過香港, 但物價平

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-5-19 13:05 發表
又話住大屋......係搵少過香港, 但物價平
在嬰國做遊牧民族仲好啦,風景優美打獵充飢,命都長幾十年

引用:
原帖由 T2. 於 2022-5-19 13:13 發表

在嬰國做遊牧民族仲好啦,風景優美打獵充飢,命都長幾十年
BNOer 扮鹿比蝗室玩打獵????

班BNOer唔受影嚮的

香港人去到邊炒到邊,英國包容吓啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-5-19 13:15 發表

BNOer 扮鹿比蝗室玩打獵????
阿波卡獵逃港難民版本

每日一餐

會唔會遷怒過咗去嘅手joke,話佢哋佗衰家,甚至指責佢哋係蝗蟲?

我覺得係假新聞,英國係香港個時人人豐衣足食,全靠英國養起全香港人,香港成功都係英國貼錢幫香港,所以英國係繁榮富裕,人民輕鬆慢活,真係天堂一樣既生活,唔移民英國就笨,呀唔係笨,係廢先啱 

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-5-19 13:17 發表
唔怪得港難民每逢聖誕都仆倒去嬰國啦,完來霸位行乞

引用:
原帖由 T2. 於 2022-5-19 13:03 發表
英國國家統計局(ONS)周三(18日)公布,截至上月為止一年內,全國通脹由3月的7%躍升至9%,是40年來新高,主要原因

大6疫情嚴重,應該限量 ...
https://youtu.be/j3fSknbR7Y4

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-5-19 13:22 發表
我覺得係假新聞,英國係香港個時人人豐衣足食,全靠英國養起全香港人,香港成功都係英國貼錢幫香港,所以英國係繁榮富裕,人民輕鬆慢活,真係天堂一樣既生活,唔移民英國就笨,呀唔係笨,係廢先啱 
香港人係靠自己捱苦進化而成才,嬰國只係管理

英國女人用人奶換美國小麥

咁搞法,西人埋好快進化成一年食一餐飯搞點,總要多毛厚脂肪,唔使開暖氣過冬,唔揸車靠四腳移動。好先進、好L潮呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]