• 瀏覽: 8,397
  • 回覆: 123
提示: 違規內容已被屏蔽
2027..........
咁呢年唔狂加價對唔住自己啦

冇話唔得嘅,睇付出幾大代價啫。問題係,歐盟唔買俄羅斯能源唔代表俄羅斯能源冇人要。單單中國同印度加埋已有廿幾億人口,絕對食得晒俄羅斯所有能源產能。

老美以為夾埋班儍歐制裁俄仔令盧布變廢紙, 就可瓜分俄仔經濟圈得益, 現實太幼稚冇腦!
死要面子通漲日日升

2027  SO FUNNY

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-19 08:55 發表
俄烏戰事在5月19日踏入第85天。聯合國數據顯示,截至5月16日午夜,戰爭中已有3,752名平民喪生、傷者人數4,062人。以下為有關俄烏戰事的最新消息。

真係冇骨氣,講到大大聲但又死死地氣照用到2027,歐盟快啲脫離老尾啦,不過依家連歐軍都搞唔到,一搞就黃背心美麗風景線冇9用

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-19 08:55 發表
俄烏戰事在5月19日踏入第85天。聯合國數據顯示,截至5月16日午夜,戰爭中已有3,752名平民喪生、傷者人數4,062人。以下為有關俄烏戰事的最新消息。

睇決心幾大喇,唔理環保同成本,燒炭明年都可以實現喇。

2027?!

引用:
原帖由 加燦 於 2022-5-19 09:10 發表
冇話唔得嘅,睇付出幾大代價啫。問題係,歐盟唔買俄羅斯能源唔代表俄羅斯能源冇人要。單單中國同印度加埋已有廿幾億人口,絕對食得晒俄羅斯所有能源產能。
x2

另一帖仍有傻仔話俄國被「國際」制裁,好快就會經濟崩潰

歐盟風水佬, 隨時呃你十年八年.

引用:
原帖由 睇天做人 於 2022-5-19 09:38 發表
2027?!
即係當權既將問題留俾下一屆就當搞掂左

呢啲就係民主政權既好處

計劃2027去其他國家搶資源?但其實呢家有一樣野可以肯定、資源大國一定會聯手攪冧你班國家!!!

由即時變成年底,現在就再推遲5年,5年後是甚麼世界都唔知,到時美國能源升到天價歐盟真係會放棄價錢低幾倍的俄羅斯能源﹖

有撚用咩~~2027

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]