• 瀏覽: 10,656
  • 回覆: 104
+2
美國財長耶倫(Janet Yellen)5月18日批評前朝特朗普(Donald Trump)的對華關稅損害美國家庭和企業,因此支持撤銷部分措施,以緩和當地經濟高通脹

小 冇骨氣
當年大大力話支持 今日卻打倒昨日的自己
中國當年一早講左 加關稅最終受苦的是尾國國民 好可惜尾國政客從來都不以民為本

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/771794/美國財長耶倫-部分針對中國制裁損害美國家庭和企業

之前明明話所加稅項由中國承擔、加稅會吸引生產商回流美國設廠

笑爆......咁拜登一上任唔取消???
同睇錯通脹19樣......馬後炮

又話加息可以解決問題嘅?
仲要拉哂全球落水
最後都係拆唔掂要奶共?

同一套路, 叫人制裁俄羅斯, 但係自己大手入貨
叫人衝 自己鬆

引用:
原帖由 apple1217 於 2022-5-19 08:40 發表
美國財長耶倫(Janet Yellen)5月18日批評前朝特朗普(Donald Trump)的對華關稅損害美國家庭和企業,因此支持撤銷部分措施,以緩和當地經濟高通脹

但共諜帶奇話要繼續制裁丫

引用:
原帖由 voyagehk 於 2022-5-19 09:15 發表

但共諜帶奇話要繼續制裁丫
唔好踢爆人啦,佢係川建國同志既下線,同川同志一齊為我國效力

繼續關稅啦。

你減關稅 中國就係時候加價啦🤫

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-5-19 09:26 發表

唔好踢爆人啦,佢係川建國同志既下線,同川同志一齊為我國效力
等埋俄諜川建國上位就正啦

引用:
原帖由 voyagehk 於 2022-5-19 09:30 發表

等埋俄諜川建國上位就正啦
如果川同志再做多四年總統,相信必然能夠消滅地獄鬼國,令世界和平

戴琪:我反對! 耶倫對中國叩頭,有通共嫌疑 !

事實上係分頭行事, 俄羅斯斷供對付歐盟, 中國輸出通脹害美國
中國行緊大棋, 借疫情停產玩轉供應鏈

美國日日叫china china,遲啲國民會唔會唔記得自己生活在美國定中國,聽中國個名仲多過自己國家

美國一直教其他國家、要點樣自由貿易平等公正對待、唔可以因政治因素單向制裁、呢家只可以講自己攞黎衰

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]