• 瀏覽: 41,112
  • 回覆: 259
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 wize 於 2022-5-18 19:35 發表

武漢肺炎係最近期嘅事
所以影響最大
最仆街就係傳播武肺嘅動物
當然藍尸暴徒食屎狗就更功不可沒啦
近期嘅事唔係何屍日軍班狗西時辰到被拉找數咩?

今日(18日)下午兩名女生身穿校服,在筲箕灣新成中心墮樓,雙雙倒臥平台死亡。消息稱,兩名女死者就讀跑馬地名校聖保祿中學,分別為16歲中四生及14歲中二生,疑有人因感情問題困擾。據了解,兩名墮樓身亡少女,同就讀雲地利道的聖保祿中學,警方在現場未有檢獲遺書,現場消息稱,兩人被指為情侶關係,當中一人曾向社工透露有感情問題。而其中一名女生居於新成中心現場大廈。事後多名疑為女死者親友到場,其中一名女子表現激動。《香港01》正向校方查詢事件。

情侶關係?

RIP. 自殺會落地獄,希望有以前嘅虎豹別墅萬金油花園教下啲細路。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-5-18 18:02 發表
【on.cc東網專訊】筲箕灣有2名少女墮樓身亡。今日(18日)下午近4時,警方接獲報案,指新成街8號新成中心有2人墮樓,倒臥1樓平台重創昏迷,救援人員接報趕至救援。據了解,2名墮樓事主均為少女,被發現時身穿校服,救護員作出檢查後,證實她們當場死亡。警方用帳篷暫時

...
洗腦洗到佢哋心態迷失。失去價值觀。如此年輕有乜嘢挫折要尋死。

抵能死仆街死曱甴天使

RIP

引用:
原帖由 120321 於 2022-5-18 19:38 發表
01話二人係情侶關係
東網就話係學業問題.

真係唔知邊個啱了
香港新聞自由就係未經調查就由記者老作報道咗先。各有版本各有各報亂鳩咁報,反正黑媒記者無操守嘅。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-5-18 19:26 發表

為搞基而死

基路真係難行

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-5-18 18:06 發表
佢阿媽喊話對佢唔住,乜嘢原因?俾嗰女太大壓力?唉,依家啲後生仔女唔話得鬧得,唔想有家庭悲劇,做父母嘅當生咗舊叉燒算啦。
算把啦,自2019年之後了解到今時今日嘅年輕人就係用一句黎形容就可以👉真係曬尻氣,剩識攞唔識比,乜都賴,人地唔係人,剩係佢地係人,放棄了

返學太辛苦

曱甴天使?

同性已經難, 仲要俾班手足迫雙飛, 捱咗兩年終於頂唔順想埋一邊做傻事。

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-5-18 18:11 發表
連累屋苑樓價大跌, 死不足惜, 死冇餘辜!
撚樣

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-5-18 19:26 發表

為搞基而死

違反自然唔使可憐。

曱甴真是害人不淺呀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]