• 瀏覽: 4,110
  • 回覆: 43
+5
世界大部份新聞都想貶損普京
抬高司機,但司機又是扶不起的阿豆
這很難辦!
唯有每天都傳出司機大勝,普京愚蠢
但事實一個又一個拆穿他們的慌話
西方從不理會,只有一個一個地將慌言送出
湊埋幾十國打普京,慌話一大堆,得出來的結果是
亞速鋼鐵廠投降了,無比諷刺

文宣為錢可以理解。其他盲目吹奏西方嘅人,我真係唔明動機係邊!

亞速鋼鐵廠烏軍投降了
美歐毒媒們 卻幾乎都迴避投降字眼
都使用 撤退之類的字眼
真的好笑 

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2022-5-18 12:34 發表
亞速鋼鐵廠烏軍投降了
都使用 撤退之類的字眼
真的好笑 
tvb新聞:“撤退後被俄軍審問”。編輯唔面紅先至好野!

引用:
原帖由 Retired2019 於 2022-5-18 12:39 發表

tvb新聞:“撤退後被俄軍審問”。編輯唔面紅先至好野!
這就是 說明  新聞媒體 人
有沒有西方冥主價值  的判斷方式!!

哈哈哈

幾個係喱板活躍嘅文宣點解唔入嚟討論下?

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2022-5-18 12:42 發表

這就是 說明  新聞媒體 人
有沒有西方冥主價值  的判斷方式!!

哈哈哈
為左傻仔唔好醒,需要繼續呃。

引用:
原帖由 肉肉 於 2022-5-18 12:29 發表
世界大部份新聞都想貶損普京
抬高司機,但司機又是扶不起的阿豆
這很難辦!
唯有每天都傳出司機大勝,普京愚蠢
但事實一個又一個拆穿他們的慌話
西方從不理會,只有一個一個地將慌言送出
湊埋幾十國打普京,慌話一大堆,得出來的結果是
亞速鋼鐵廠投降了,無比諷刺
所以咪話投降呢D字眼只能用於俄國架

"烏軍徒手反攻至俄軍區域後被捉."

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2022-5-18 12:34 發表
亞速鋼鐵廠烏軍投降了
都使用 撤退之類的字眼
真的好笑 
老俄都無話烏軍投降啦!閣下只是撐俄情意結老作虛假消息。

引用:
原帖由 Retired2019 於 2022-5-18 12:34 發表
文宣為錢可以理解。其他盲目吹奏西方嘅人,我真係唔明動機係邊!
吹奏西方嘅人,不同人有不同動機。

崇美人:
找認同感,這就是圍爐的原因,亦是小圈子形成的原因。

偽西方人:
黃皮膚,但心態是自己是西方一員,當然支持自認為西方支持的一邊啦。

盲目的人:
相信任何新聞報道,不經過思想全接受。

無知的人:
不清楚戰況,人云亦云。

最多的應該是第三項,盲目,畢竟人只對自身有興趣的事上花費時間,這世界太多東西可以花時間啦。

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-5-18 15:32 發表

老俄都無話烏軍投降啦!閣下只是撐俄情意結老作虛假消息。
俄方指亞速鋼鐵廠有逾二百名烏軍投降

你冇睇新聞唔好話冇啦。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2022-5-18 16:55 發表

俄方指亞速鋼鐵廠有逾二百名烏軍投降

你冇睇新聞唔好話冇啦。
係都只是俄方單方面講啫!鋼鐵廠烏軍從來無話過投降, 只是奉上級命令停火撤出鋼鐵廠接受安排俄烏交換戰俘, 你想反駁就拿出證據白紙黑字證明烏軍同意投降。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]