• 瀏覽: 8,485
  • 回覆: 83
+3
自已封自己,中囯有14億首席。

引用:
原帖由 vanga 於 2022-5-18 10:18 發表

黃東是中國首席軍事家 ???
佢話係就係黎😂

俄軍大亂點解鋼鐵廠守軍要投降,唔打返俄軍?

引用:
原帖由 vanga 於 2022-5-18 10:18 發表

電視台嗡兩句就首席?香討有師兄思路好過他幾倍甘係首首首席軍事家。😁😁😁

係引述人家的引述人家的消息, 再loop 多幾大次就會變成他們的fact check.

港媒都幾低9能, 講L到真嘅一9樣.

黃東是中國首席軍事家 ??? 佢話係就係黎😂
只是一個澳門軍事會會長就扮四條, 咁阿登一定是老尾阿茲海默症會長.

引用:
原帖由 halltone 於 2022-5-18 10:31 發表
俄軍大亂點解鋼鐵廠守軍要投降,唔打返俄軍?
有沒有Twitter link 証實鋼鐵廠阿速營投降?
否則一律當fake news 

引用:
原帖由 過客128 於 2022-5-18 10:25 發表
自已封自己,中囯有14億首席。
中國除了黃東,只有馬鼎盛,其他都沒有人認識

引用:
原帖由 心很想 於 2022-5-18 11:11 發表
黃東是中國首席軍事家 ??? 佢話係就係黎😂只是一個澳門軍事會會長就扮四條, 咁阿登一定是老尾阿茲海默症會長.  
澳門是不是中國一部份

引用:
原帖由 秋落 於 2022-5-18 10:31 發表

電視台嗡兩句就首席?香討有師兄思路好過他幾倍甘係首首首席軍事家。😁😁😁
那位香討師兄能被亞洲週刋認可嗎

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-18 11:40 發表

澳門是不是中國一部份
不是代表全中國(首席)

引用:

引用黃東好明顯是64仔分身啦。

引用:
原帖由 過客128 於 2022-5-18 02:33 發表

""原本的閃電戰已持續近3個月"
其實普金當初系晤系打算打閃電戰都難講.
由頭都尾,我睇正常既中國內地及台灣既專家分析,佢地都講唔係閃電戰

開戰既宣言都講明,係中長期明標,加上只出動大約10萬既軍隊,如何閃電戰?
俄要閃電戰是美國佬自己講,跟住反中畜及黃屍執就無腦follow 講

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-18 11:41 發表

那位香討師兄能被亞洲週刋認可嗎
真好笑,當年話中國崩潰既專家都被你美國主人認可既"智障"啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]