• 瀏覽: 13,179
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
+3
嘩!乜原來俄軍唔駛食嘢㗎!
個9幾月前話得返3日糧

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2022-5-18 01:22 發表
香討條茂利又話俄軍捱唔到三日,依家第幾日呀? 原來係烏軍同亞速營投降,真係好好笑
西人思維乜都瀨中國,簡單啦,屈呀爺比左D糧食俄羅斯咪搞掂羅

投降可以, 不過自己掃晒D地雷先放你番烏克蘭~

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-5-18 00:16 發表
俄羅斯國防部發言人科納申科夫17日發布通報說,被圍困在馬里烏波爾亞速鋼鐵廠內的烏軍和烏方軍事力量「亞速營」人員已於16日開始投降。
科納申科夫說,過去一晝夜,共有265名武裝人員投降,其中包括50多名重傷員。傷員均已被送往頓涅茨克地區新亞速斯克的醫院接受治療。
烏克蘭國防部當天在官網上發表聲明證實,亞速鋼鐵廠烏軍傷員已完成撤離。烏國防部副部長安娜·馬利亞爾在聲明中說,亞速鋼鐵廠的50多名烏軍重傷員 ...
烏克蘭唔係話俄羅斯已經輸左啦咩,仲話亞速營係英雄,而家係光榮撤離,不過係撤去俄羅斯控制的地方姐

俄羅斯要提供免費食宿,烏克蘭軍又贏

好彩係面對俄軍, 投降仲有條命, 

如果係尾軍, 晨早向上帝報到

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-5-18 01:08 發表

隻戲子政棍PK司機就是厚顏無恥滿口謊言, 難得有大量烏克蘭愚民蠢人信佢...
呢D就係西方媒體獨到之處!

黃畜後台玩L完

大魚快現身了,如果不自殺的話。

投降係最隹選擇, 實話

香討有條傻西之前話俄軍捱唔到三日...真係笑L死人 

假新聞,香港賤台話“撤離”到俄軍營地喎 🤣

又話反攻嘅?做乜投降咁契弟呀?

引用:
原帖由 理+誠 於 2022-5-18 00:27 發表
烏克蘭總統澤連斯基17日證實,烏軍已開始從馬里烏波爾亞速鋼鐵廠撤出。

呢條戲子真係滿口謊言!
明明係投降,被俄軍押去自己地頭,都可以講成撤出。
西方人話:只要夠無恥,就是無敵。

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2022-5-18 10:14 發表
又話反攻嘅?做乜投降咁契弟呀?
「勝利轉進俄國戰俘營」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]