• 瀏覽: 1,261
  • 回覆: 7
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-15 23:46 發表
芬蘭政府決定申請加入北約,總統尼尼斯托和總理馬林召開記者會,表示總統和政府外交與安全政策部長級委員會,同意芬蘭申請加入北約,形容是歷史性一日,開啟新時代,議會將於明日開會,審議有關決定,馬林期望在未來幾日完成確認程序。 尼尼斯托說,他一個月前曾經與土耳其總統埃爾多安對話,對方表示支持芬蘭加入北約,因...

土耳其只係想睇下有冇機揾着數。
土耳其外長已經講左唔會阻止北約擴張。
埃爾多安都成日玩依啲野。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-15 23:46 發表
芬蘭政府決定申請加入北約,總統尼尼斯托和總理馬林召開記者會,表示總統和政府外交與安全政策部長級委員會,同意芬蘭申請加入北約,形容是歷史性一日,開啟新時代,議會將於明日開會,審議有關決定,馬林期望在未來幾日完成確認程序。 尼尼斯托說,他一個月前曾經與土耳其總統埃爾多安對話,對方表示支持芬蘭加入北約,因...

有乜好傾啊?有錢就有計傾。

火雞最火就係佢地支持敵對組織,之前希臘一上船就反面。

仲有火雞攪入歐已經畀班歐洲佬耍咗幾十年都入唔到。

火雞呢次唔趁機玩嘢?!

土耳其乘機搵著數啫 😡

討論??? 
土耳其都係反對, 咁佢會取消加入咩

聽講火雞個地理位置好好,唔搵著數真係對唔住自己

土雞話, 唔講咁多住, 先將柄響你地兩國全部 "恐怖份子" 送過黎表示下誠意先, 跟住先至幫你地傾.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]