• 瀏覽: 39,592
  • 回覆: 235
+7
又濕9什麼科學推算。。side 9氣

又話4百萬人已經中左,剩低仲會中架咩?

大家咁relax 爆唔出奇 

其實宜加歐美都爆緊,香港一定唔會爆?邊個敢肯定?

垃圾專家已經打定個低,話如果冇爆發第六波,就反映曾經染疫市民的比例可能更高(根本沒辦法証明係唔係)。即係佢一定唔會錯
仲有就係開會時提埋其他醫生要約人就趕呢2個星期喎。香港有呢條仆街垃圾專家,真係好不幸

一定冇可能

香港現巳經全民有抗體,無人理會爆不爆
中招不可怕,防疫方法更可怕!
毀滅香港經濟,真正的民不聊生!

人地根據科學數據預測 使唔使徵求你商人意見先出報告?

最不負責任係黃家和呢啲商家佬

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2022-5-15 20:24 發表
邊個岩邊個錯唔係一個重點...
但係個個專家日日出黎講, 一個講東一個講西, 叫市民聽邊個?
D 專家又好似怕版人忘記咁....日日出黎講野
傳媒又好似冇野報導咁, 日日走去搵專家發表意見...

而家根本就係意見氾濫

靜一靜好唔好.....
磚家除咗事前鳩吹, 事後孔明
基本上係毫無建樹

附件

HoPakDog.jpg(301.82 KB)

Hui.jpg(282.77 KB)

Leung003.JPG(315.9 KB)

Yuen.jpg(300.31 KB)

引用:
原帖由 testfriend 於 2022-5-15 19:54 發表
唔係邊個說了算,係梁醫生有咩建議,講完會爆第亦波唔中唔洗負責,中咗咁有咩建議?如果唔係佢出來講完有咩用
最好/可笑嘅係,佢仲叫大家有咩人想見就盡快見埋佢,真係大吉利事,係咪職業病?

一放寬堂食已經有三個群組爆鑊, 而且不斷擴大, 根本堂食同餐飲係最危險, 個個食完都唔肯走, 重要唔帶罩係到吹爆水, 咁有乜辦法唔爆鑊? 餐飲堂食根本就唔可以放寬, 只有收緊再收緊。

我信有第6波,但佢話兩週後有我就唔能信,咁多人已經中過有晒抗體,邊會咁快再中。兩週後就知佢豬up 

成班鳩噏專家

如果梁醫生正確話,呢個時候做全民檢測,係咪最好時機呢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]