• 瀏覽: 4,010
  • 回覆: 36
+2
【上海疫情/封城/火化】內地近日疫情反彈,其中上海成為重災區。有上海市民於社交媒體發文指出,其93歲家人因感染新冠肺炎被送到浦東新區周浦醫

上次活人當死人,今次燒錯人?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/770 ... utm_medium=referral

咪香港咁領錯屍...

唔係冰山一角

上海都搞到咁?

如果兩個老人都是不能自理,講唔出自己個名,醫院就只可以靠老人院提供嘅資料。如果入院時已經調亂了,真係無計

引用:
原帖由 apmichael 於 2022-5-15 17:05 發表
如果兩個老人都是不能自理,講唔出自己個名,醫院就只可以靠老人院提供嘅資料。如果入院時已經調亂了,真係無計
早幾日香港先領錯屍燒埋

台灣毒果又玩抹黑??我就晤信祖國會有呢D事😀

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-15 16:37 發表
【上海疫情/封城/火化】內地近日疫情反彈,其中上海成為重災區。有上海市民於社交媒體發文指出,其93歲家人因感染新冠肺炎被送到浦東新區周浦醫

2000年前已經有人復活過。中國有人復活唔出奇,中國亦可以有中國嘅復活節。

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-15 16:37 發表

以為燒咗都番生咁神奇,原來係搞錯名字啫,忙中出錯,香港都有,大驚小怪

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-5-15 16:40 發表
咪香港咁領錯屍...
無錯, 其他地方犯錯, 內地即刻無錯

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-5-15 17:22 發表

早幾日香港先領錯屍燒埋
無錯, 香港有錯錯, 內地出錯即時變成無錯

女耶穌?!

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2022-5-15 18:50 發表

無錯, 其他地方犯錯, 內地即刻無錯
係呢d錯唔係中國獨有...
仲有中國唔洗新冠死幾十萬人先..., 呢d錯就真係人地先有...

大陸仔真係千奇百怪

名字掉亂左

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]