• 瀏覽: 23,086
  • 回覆: 268
+3
多麼自由的國道

隨意射殺黑人~還有黑頭發的人~
對還沒死亡的人補一槍,沒有一絲猶豫~

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2022-5-15 11:30 發表
點解民煮大國人民成日都要殺人,
人民連生存自由都無埋?
人民生存自由, 有!!
但殺人嘅自由都有啫!

下次唔該打中埋有條人渣叫梁頌恆

10個好少咋,下次整單過百差唔多

引用:
原帖由 superhenry2004 於 2022-5-16 10:20 發表
南加州教會爆槍擊 1死5傷均為台灣華裔

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220516/bkn-20220516052256944-0516_00992_001.html

👆根本日日都發生,開始仇視有色人種
台灣人在美國慣咗被歧視、被欺凌?!🥶

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2022-5-16 14:05 發表
係美國唔鍾意就可以亂槍掃射,我曾經識咗個人,佢依家變咗暴徒,冇再往來,佢目標係移民美國,佢話鍾意美國原因就係可以隨時買到槍,可以隨時殺人。
佢同水牛城大屠殺兇徒一模一樣!

正呀鬼國殺呀

美國的優秀少年,係咁意判社服令就可以,不要毀掉他的大好前程。

槍擊既自由,係美國先有

引用:
原帖由 Boomber123 於 2022-5-16 08:44 發表
一個殺戮國家,出殺人狂魔好正常。
遲啲特朗普攞槍出去殺人🇺🇸

引用:
原帖由 4ichicken 於 2022-5-16 10:13 發表

你話呢
你睇下大6D官員家人,有錢人中產,係美加移民情況
又係呢D虛無主義的廢話

阿邊個邊個官員家人移民(究竟邊個,給個名

阿邊個邊個中產(究竟邊個,俾個名

以上請俾出近5年移民美加的名單

呢D術語大妓院講左十幾廿年,早已經臭大街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]