• 瀏覽: 1,961
  • 回覆: 21
【東鐵/沙中線/會展站】東鐵過海段今日(15日)通車,港鐵安排特別特別頭班車,今早5時25分由會展站開出。有鐵路迷更提早九小時,昨晚(14日)8

羅同學見證著頭班車真的很興奮🤣

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/社會新聞/770286 ... p;utm_campaign=news

金句被沒日凸手騎劫

只有黃畜, 破壞地鐵會好興奮.

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-5-15 07:23 發表
【東鐵/沙中線/會展站】東鐵過海段今日(15日)通車,港鐵安排特別特別頭班車,今早5時25分由會展站開出。有鐵路迷更提早九小時,昨晚(14日)8

...
是不是九卡車?
會不會不勝負荷,索性轉番不過海,轉回紅磡做尾站?

每次開新線都成班前世未搭過港鐵的

鐵路迷/巴士迷都是一些很歡樂的老友

半夜都去到會展站,全部狂熱份子

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-15 08:25 發表
只有黃畜, 破壞地鐵會好興奮.
俄爹都好鍾意破壞車站

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-5-15 07:23 發表

...
國安法點解係無出動?班人好似示威者咁舉哂手。排哂陣然後向前衝。😂

引用:
原帖由 黃昏懷舊的筍盤 於 2022-5-15 09:57 發表

是不是九卡車?
會不會不勝負荷,索性轉番不過海,轉回紅磡做尾站?
幾乎全部都用9卡,特別係過海的。

引用:
原帖由 花露水 於 2022-5-15 11:56 發表
半夜都去到會展站,全部狂熱份子
但追鐵行為就似恐怖份子。😁

真心唔明,乜鐘意地鐵係一件唔見得光嘅事嚟咩?點解班黃畜成日喺度笑呢位羅同學呢?

地鐵做返次好戲,趕得切被林鄭夠鐘返屋企前主持開幕

我估將軍澳藍田隧道就趕不切了

引用:
原帖由 天上天下大西瓜 於 2022-5-15 10:45 發表
鐵路迷/巴士迷都是一些很歡樂的老友
比法拉利,勞力士迷更快樂。

任班曱甴點樣摧毀港鐵,都影響唔到港鐵喺港人心中既地位,今日幾多鬼人排晒隊去新車站打卡

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]