• 瀏覽: 15,341
  • 回覆: 115
+13
一定要信

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-5-15 11:20 發表

因為大劣人同你一樣咁冇腦,講嘢咁啱啫,你篇新聞都冇提過清瘟可以防新冠或者醫新冠,用冇腦人嘅思維去出發,沙士都有班冇腦市民信板藍根可以醫沙士,亦都有班人會喺311後去搶鹽😂😂

引用:
原帖由 夢膠膠 於 2022-5-15 11:17 發表

清瘟同咇你痛一樣,只係舒緩病徵,等你病等舒服啲,不過好多同你一樣冇腦嘅人以為可以醫新冠😂😂我有同事冇事都食幾粒,話可以預防新冠喎,笑死
唔好恥笑大陸同胞!

引用:
原帖由 大紅色的名車 於 2022-5-15 06:46 發表

依d消息聽左兩年有多
因為呢兩年,都係西人話有藥,點知都係吹。

咀炮已經可以殺晒d病毒啦

希望掂啦

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-5-15 11:25 發表

唔好恥笑大陸同胞!
新聞唔係睇完就當真㗎,要用腦去分析,雖然冇咗毒果,不過仲有好多媒體鍾意作新聞,就好似你提供啲新聞咁,會用中國大力發展中藥,推廣清瘟,不過一直都只係話可以舒緩病徵,至少話可以防新冠嘅,好多都係新聞佬老作,至少食中藥傷腎傷肝,西藥都一樣,不過班推銷員專家唔會講啫

引用:
原帖由 最後遺願 於 2022-5-15 09:45 發表
唔係食確診康服者既屎最有效咩?
係呀得㗎,話畀你聽你試下,試過你就知呀,

好似青蒿素醫瘧疾咁有效,中國人成日都做埋咁多利有情益眾生既貢獻,想唔天下歸心都難

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2022-5-15 10:23 發表

今時今日~封城係乜都未知封城係阻截傳播鏈~...等于你叫鷄帶鳩笠~
囗服藥係你瀬咗嘢既冶療藥~兩樣嘢呀~哥仔~..
咪狗吹啦,有無睇內文㗎?咪寫咗專利說明書顯示,千金藤素抑制新冠病毒複製的倍數超過一萬五千倍,即是指很少量的千金藤素就能阻止新冠病毒擴增和傳播,唔係你講既囗服藥係你瀬咗嘢既冶療藥囉。咁樓上講嘅嘢無問題喎。係堅嘅,仲洗Q封城?

引用:
原帖由 大紅色的名車 於 2022-5-15 11:19 發表

原來你係
我就冇嘢補充
係啊~依到係人都知我扮藍噶啦!
我師承烏克蘭,
迫平民去扮軍人,但軍人又去扮返平民喎
總之扮嚟扮去咁啦!

扮吓記者,有時又扮吓牧師,有時又扮吓救護員,國安法出咗後無得扮,咪唯有扮藍絲囉!
永遠隱藏身份先叫光明正大,你啲真藍絲識條鐵咩!

D黃屍而家扮晒上菜,到第6波爆發又9衝去搶千金藤

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-5-15 07:43 發表
即係暗示清瘟膠囊唔掂?
有無暗示就睇唔到
你逢貼必膠就幾明顯

引用:
原帖由 lostboyz 於 2022-5-15 11:42 發表

咪狗吹啦,有無睇內文㗎?咪寫咗專利說明書顯示,千金藤素抑制新冠病毒複製的倍數超過一萬五千倍,即是指很少量的千金藤素就能阻止新冠病毒擴增和傳播,唔係你講既囗服藥係你瀬咗嘢既冶療藥囉。咁樓上講嘅嘢無問題喎。係堅嘅,仲洗Q封城?
封城隔離是現在發生的事,發現千金藤素有效治療新冠病毒亦是剛發佈的事,即是說仍在深入研究中;很多人將兩件事混為一談.

可以治療新冠副作用嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]