• 瀏覽: 15,362
  • 回覆: 115
+13
引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-5-15 09:28 發表
哦,之前吹板藍根,又蓮花清瘟,又疫苗幾勁,咪又係要將人民坐監式封城
之前美國都吹到伏必die好勁,醫治藥物也勁

結果死百萬人

日日幾多人中話?你講黎聽下

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-5-15 07:43 發表
即係暗示清瘟膠囊唔掂?
清瘟膠囊係針對病徵,千金藤素係針對病毒,請理解咗先

引用:
即係暗示清瘟膠囊唔掂?
到依家仲唔識分
清瘟係用嚟舒緩症狀
依家話千金籐素抑制病毒複製

問過香港磚家未 ?

引用:
即係暗示清瘟膠囊唔掂?
有掂過咩

北韓爆得好勁, 送多D過去可以收集多D數據返嚟,唔使自已做實驗咁辛苦

引用:
原帖由 av4jpn 於 2022-5-15 07:04 發表
係得嘅
就唔使封城啦
今時今日~封城係乜都未知封城係阻截傳播鏈~...等于你叫鷄帶鳩笠~
囗服藥係你瀬咗嘢既冶療藥~兩樣嘢呀~哥仔~
..

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2022-5-15 10:23 發表

今時今日~封城係乜都未知封城係阻截傳播鏈~...等于你叫鷄帶鳩笠~
囗服藥係你瀬咗嘢既冶療藥~兩樣嘢呀~哥仔~..
佢哋有咁撚醒就唔洗做曱甴啦

引用:
原帖由 實現濕近緊吉濟 於 2022-5-15 10:23 發表
北韓爆得好勁, 送多D過去可以收集多D數據返嚟,唔使自已做實驗咁辛苦
數據係哂~燈塔度

附件

候鳥 放毒.jpg(200.89 KB)

候鳥 放毒.jpg

候鳥 放毒 A.jpg(140.6 KB)

候鳥 放毒 A.jpg

候鳥 放毒 B.jpg(175.01 KB)

候鳥 放毒 B.jpg

候鳥 放毒 C.jpg(161.73 KB)

候鳥 放毒 C.jpg

候鳥 放毒 D.jpg(233.16 KB)

候鳥 放毒 D.jpg

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2022-5-15 10:26 發表

佢哋有咁撚醒就唔洗做曱甴啦
靚秋

好心批評D人做下功課先,從研究到生產廣泛使用需要時間

Potential anti-COVID-19 agents, cepharanthine and nelfinavir, and their usage for combination treatment
https://www.sciencedirect.com/sc ... i/S2589004221003357

Cepharanthine: a review of the antiviral potential of a Japanese-approved alopecia drug in COVID-19
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32700247/

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2022-5-15 06:42 發表
中國科學家發現一種現有的藥可治療新冠病毒。

《科技日報》報道,這款藥由北京化工大學團隊發現,團隊表示篩選了幾千種已上市的藥物,發現千金藤素是最有效的,而日本及美國的團隊亦有相關實驗證明它的優良性。

專利說明書顯示,千金藤素抑制新冠病毒複製的倍數超過一萬五千倍,即是指很少量的千金藤素就能阻止新冠病毒擴增和傳播。

另外有美國學者早前在《科學》期刊發表論文指,千金藤素的數據突出,優於已 ...
感謝造福人類的科學家。
卑視為利益推銷嚴重副作用西藥,
的所謂專家!

引用:
原帖由 啟德之星 於 2022-5-15 08:33 發表
港大都話研發了噴鼻式疫苗很久了
港大疫苗是噴肛的!

有全世界最好藥物同疫苗,樣樣都世界第一,點解仲唔免隔離通關呀?

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2022-5-15 10:23 發表

囗服藥係你瀬咗嘢既冶療藥~兩樣嘢呀~哥仔~..
大多人不求甚解,喜歡亂說話。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]