• 瀏覽: 15,364
  • 回覆: 115
+13
班智障而家睇確診同死亡數字, 都仲唔肯面對現實, 只要有患者就覺得你唔得, 咁請問佢地係唔係有人唔支持佢地, 佢地就覺得自己唔得? 真係雙重標準到呢

點解唔俾D上海人食。

治瘧疾神藥,青篙素都係由中醫藥方發現出來,某d人因為反中去否定中醫藥,中醫藥係個大寶庫,關鍵係點去發挖應用

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2022-5-15 06:42 發表
中國科學家發現一種現有的藥可治療新冠病毒。

《科技日報》報道,這款藥由北京化工大學團隊發現,團隊表示篩選了幾千種已上市的藥物,發現千金藤素是最有效的,而日本及美國的團隊亦有相關實驗證明它的優良性。

專利說明書顯示,千金藤素抑制新冠病毒複製的倍數超過一萬五千倍,即是指很少量的千金藤素就能阻止新冠病毒擴增和傳播。

另外有美國學者早前在《科學》期刊發表論文指,千金藤素的數據突出,優於已 ...
賣完連花, 就賣呢款😔

引用:
原帖由 av4jpn 於 2022-5-15 07:04 發表
係得嘅
就唔使封城啦
研究階段發現效果顯著,
應該日後可以使用,唔洗咁快玻璃心嘅~

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-5-15 11:01 發表
治瘧疾神藥,青篙素都係由中醫藥方發現出來,某d人因為反中去否定中醫藥,中醫藥係個大寶庫,關鍵係點去發挖應用
嗰班反中否定中醫藥既黃屍,喺第5波疫情時,全家出動去搶連花清瘟素,而且一買買五盒

引用:
原帖由 大紅色的名車 於 2022-5-15 06:46 發表

依d消息聽左兩年有多
你係指侵侵叫人飲漂白水?

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2022-5-15 10:23 發表

今時今日~封城係乜都未知封城係阻截傳播鏈~...等于你叫鷄帶鳩笠~
囗服藥係你瀬咗嘢既冶療藥~兩樣嘢呀~哥仔~..
嗰啲人一聽到中國兩個字就會發晒癲~

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-5-15 07:43 發表
即係暗示清瘟膠囊唔掂?
清瘟同咇你痛一樣,只係舒緩病徵,等你病等舒服啲,不過好多同你一樣冇腦嘅人以為可以醫新冠😂😂我有同事冇事都食幾粒,話可以預防新冠喎,笑死

引用:
原帖由 大紅色的名車 於 2022-5-15 11:09 發表

我都係藍
唔好學啲19yc咁講嘢得唔得
啲yc成日鬼鬼鼠鼠扮藍噶~
你知啦!佢哋好鍾意自作聰明噶麻~

引用:
原帖由 夢膠膠 於 2022-5-15 11:17 發表

清瘟同咇你痛一樣,只係舒緩病徵,等你病等舒服啲,不過好多同你一樣冇腦嘅人以為可以醫新冠😂😂我有同事冇事都食幾粒,話可以預防新冠喎,笑死

又可以發災難財,大陸最唔缺嘅就係韭菜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]