• 瀏覽: 9,606
  • 回覆: 67
引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2022-5-15 10:54 發表

就算爆病情應該都唔會犀利,因接種率已經好高。
亂吹疫苗效果比叫人唔好打疫苗危害更大。
而家香港嘅數據就話畀你聽打咗疫苗病毒都會上腦殺傷神經細胞都會令人失去味覺同埋弱智。

按現時每日徘徊300宗左右確診,套用其數據模型分析後,香港將會在兩周後爆發第六波疫情。

唔該梁磚家解釋數據模型分析基礎及理據?

引用:
原帖由 kk2964 於 2022-5-19 13:15 發表
按現時每日徘徊300宗左右確診,套用其數據模型分析後,香港將會在兩周後爆發第六波疫情。

唔該梁磚家解釋數據模型分析基礎及理據?
香港醫學專家話... 不要問, 只要信... 香港專業獨裁霸權霸道世界第一的啊...

就嚟一周咯噃

佢應該發表兩周後炒魷,還有一周?

等緊睇鞭C

點解北韓咁嘅,又唔住.院 又唔打針 食咗乜

引用:
原帖由 videowatcher3 於 2022-5-15 11:03 發表
"政府專家顧問、港大醫學院院長梁卓偉今日(14日)在港大醫學院內部網上論壇上預料,

香港將會於兩周後有可能爆發第六波疫情。"

按照在下的「超低 B 模糊邏輯 XYZ-Alpha-Beta-Gamma 數手指無窮猜想數學模型」推算,

香港於兩周後有可能不會爆發第六波疫情。

因為佢個數學模型,好依靠數據。現在他用的是特首=777,咪話會有第6波,佢如果換輸入1416……🤭

加油!

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-5-20 12:11 發表
點解北韓咁嘅,又唔住.院 又唔打針 食咗乜
北韓原來一直零打針到現在仲係,港人驚唔驚政府會將唔打針的市民都送哂去北韓呢片樂土,集中哂一齊(講笑)?🤣

引用:
原帖由 Cloud1234 於 2022-5-15 08:46 發表
收返緊啦,, 政府唔好再後知後覺
正苦思覺失調已成慣例
遲D肯定爆大鑊

梁生,已兩星期

應該去訪問佢,兩星期喇喎,有冇嘢想講?

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-5-15 03:01 發表
大公文匯全媒體報道:政府專家顧問、港大醫學院院長梁卓偉今日(14日)在港大醫學院內部網上論壇上預料,香港將會於兩周後有可能爆發第六波疫情。
據悉,梁卓偉在論壇上向醫生展示由2020年開始至今的病毒計算模型,按現時每日徘徊300宗左右確診,套用其數據模型分析後,香港將會在兩周後爆發第六波疫情。梁卓偉今日亦在Twitter撰文,稱港大醫學院於12日發出緊急呼籲,提醒師生勿到堅尼地城用膳,皆因該區一帶屋 ...
用自己份工賭一局,唔爆就要退場。😅

鞭C,鞭C,鞭C,鞭C,垃圾模型應該拎去倒堆填

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]