• 瀏覽: 1,511
  • 回覆: 16
+2
國內地新冠疫情未止,部分未有嚴重疫情的城市採用嚴格措施防止輸入,令市民怨聲載道。河北省邯鄲市宣布上周六(14日)起約一個月

我國動態清零決心不變,要同病毒隔絕

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 0515_00952_001.html

反而我想知老美每日有多少新增?幾多死亡?

東謊反中反上腦,美國CIA中心
合拼爛果成香港第一黑報

東謊與你擴疫,
害死過萬人,而家只字不提。
信東謊,疫中亡。

香港幾時效法上面封城清零呀?呢度好多人想試下喎,唔好得把死人口,action please!

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-15 01:43 發表
國內地新冠疫情未止,部分未有嚴重疫情的城市採用嚴格措施防止輸入,令市民怨聲載道。河北省邯鄲市宣布上周六(14日)起約一個月

我國動態清零決心不變, ...
又系D所謂網民

引用:
原帖由 Morningsky 於 2022-5-15 06:50 發表
香港幾時效法上面封城清零呀?呢度好多人想試下喎,唔好得把死人口,action please!
鳩噏啫。佢哋咪又係日日照常出去返工、出街買嘢食飯!

相信三年又三年後
中國各地都係過呢種生活
繼續封來封去
驗來驗去
無限循環
沒完沒了

東方又老作, 何來民怨?

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-15 08:37 發表
x2
官媒都無講

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-15 08:46 發表

x2
官媒都無講
東方嘅挑撥離間, 越嚟越成熟, 要搵國安處關注吓.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-15 08:37 發表
封關可以俾民眾休息下,多時間同家人相處,何來民怨

東謊對疫情的報導越來越負面真係居心不良。

民怨? 反映中華民族欠缺奴性

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-15 01:43 發表

我國動態清零決心不變, ...
睇完呢段發現記者精神分裂!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]