• 瀏覽: 18,524
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
本主題由 YanNessIsMe 於 2022-5-15 11:23 關閉
引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-5-15 00:06 發表
根據《每日郵報》報道,最近社交媒體上出現一段影片顯示,2名正妹旅客到埃及首都附近的吉薩金字塔(Giza Pyramids)旅遊,兩人穿著時髦、外型亮麗,其中一人身穿低胸斜肩上衣與白色短褲,另一人則穿低胸洋裝,沒想到卻引來附近至少13名青少年聚集尾隨,還當眾包圍這2名外籍正妹,不斷騷擾她們,行跡宛如痴漢。

導遊氣不過,直接拿出手機蒐證。影片中可見,有少年強行和正妹自拍,還出言調戲,其中一名正妹 ...
好多嘢愈禁愈出屎。

意大利佬咪一樣….. 唔通白人痴漢高級d? 

放多兩條link, 俾大家睇啦 唔好話見唔到啦

德國女倒數…
https://www.hk01.com/即時國際/724054/德國2女生意大利新年倒數遭狼爪-18男包圍脫褲性侵

女球迷有咁多手嘅
https://www.hk01.com/熱爆話題/650275/意大利女球迷掀上衣露胸慶贏波-男球迷鹹豬手失控狂摸惹網民炮轟

回教地區d三級片,仲保守過d粵語長片

抵擋不住性感衣著的誘惑

幸好係埃及,唔係印度。

引用:
原帖由 bigasss 於 2022-5-15 01:22 發表
回教地區d三級片,仲保守過d粵語長片
呢個咪問題囉,超短迷你裙同熱褲,重勁過當地三級片,重唔成班湧黎

香港天使見到洋男表現同呢排青年一樣

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-5-15 00:06 發表
根據《每日郵報》報道,最近社交媒體上出現一段影片顯示,2名正妹旅客到埃及首都附近的吉薩金字塔(Giza Pyramids)旅遊,兩人穿著時髦、外型亮麗,其中一人身穿低胸斜肩上衣與白色短褲,另一人則穿低胸洋裝,沒想到卻引來附近至少13名青少年聚集尾隨,還當眾包圍這2名外籍正妹,不斷騷擾她們,行跡宛如痴漢。

導遊氣不過,直接拿出手機蒐證。影片中可見,有少年強行和正妹自拍,還出言調戲,其中一名正妹 ...
埃及係冇紅燈區的嗎?

不要妄顧當地文化, 去到保守國家著到咁少布, 人地思想上等同見到無著

慶幸呢倆個靚女仔喺埃及,最多畀人視姦,換轉佢哋兩個喺印度。
兩個下場悽慘咯,肯定比13男摧殘一番。所有插得嘅窿都體無全膚。

咪算好,咁都無事
印度直頭輪大米,之後殺Q埋

想交個朋友啫

香討連金字塔的新聞也有, 應改名為世界討論區

兩女沒有被進一步傷害, 已經好幸運了...

鍵盤翻頁
左右