• 瀏覽: 8,888
  • 回覆: 77
  • 追帖: 2
習慣左啦 

如你所願,變相共存
依家又吹大爆發

Yeahhh WFH WFH 

睇怕酒吧都唔使再開

現在開口罩廠還未遲!

引用:
原帖由 acc1368 於 2022-5-14 23:55 發表
又喺到靠嚇
所謂專家個個要擦存在感!

ar院長
你同事ar恐煩偽,兩星期前話唔擔心夏天出事ga 
仲話好多人已經中過,所以好多人有果D大L哂嘅抗體wor
第6波冬季先會嚟wor 
仲話年尾全民打第4針wor,又係要谷返起果D無L敵嘅抗體wor 

ar院長,不如你地內部傾掂數先啦,好冇??? 

再收緊香港無晒錢了,政府無,打工做生意都無😓

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2022-5-15 00:24 發表
睇怕酒吧都唔使再開
19號晚要去夜蒲,可能唔使一個禮拜又要停業

引用:
原帖由 elviskam 於 2022-5-15 00:36 發表
再收緊香港無晒錢了,政府無,打工做生意都無😓
咁全香港人只能做暴民劫匪,去偷去搶,反正大家都冇錢,唔做賊匪,有乜生活保障。

等社處救助?已經太遲。

羅致光條粉腸,會真誠幫香港人?  心照啦。

引用:
原帖由 Parkwood 於 2022-5-15 00:30 發表
ar院長
你同事ar恐煩偽,兩星期前話唔擔心夏天出事ga 
仲話好多人已經中過,所以好多人有果D大L哂嘅抗體wor
第6波冬季先會嚟wor 
仲話年尾全民打第4針wor,又係要谷返起果D無L敵嘅抗體wor 

ar院長,不如你地內部傾掂數先啦,好冇??? 
梁先生巳經 resign 咗 , 港大醫學院巳經出咗電郵通知所巿港大師生和校友 , 由劉教授出任港大醫學院院長 , 所以一切應是個人意見。 

你知讀書人 , 最滑頭 , 公字都俾佢哋買埋 , 一個講有第 6 波 , 另一個講冇大問題 , 今舖仲唔係我win , 冇得輸。 

如果有幸做着佢哋的病人 , 真係好驚驚 , day 1 話冇事出院 , day 2 就話可能有事 , 再檢查吓 , day 3 檢查咗 , 好似真係有事 , day 4 話做咗詳細檢查 , 應該冇事 , day 5 再話唔好意思 , 扲咗另一個 patient 個 sample 去驗 , 要再檢查多次 , day 6 個病人巳經心理頂唔順 , 暈咗 , 因為俾阿醫生嚇到魂魄都唔見咗 , 好左 2 位唔係香港本土 train 出嚟 , 唔係又會有人問 , tax payers 真金白銀成千萬 train 個醫生出嚟 , 究竟想點。 

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2022-5-14 23:38 發表
好。過2周再看結果。
如果過兩週冇事!醫務委員會應該吊銷呢條粉腸個牌!

引用:
原帖由 八卦大師 於 2022-5-14 23:53 發表
政府就嚟換屆 目的明顯
林太,啲爪牙仲係醫館局做,港大、中大,全部都係。

開放就是為了爆疫。
目的極明顯。

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2022-5-15 00:49 發表

如果過兩週冇事!醫務委員會應該吊銷呢條粉腸個牌!
佢就係想有事。
有事,佢就有得撈。
斷估佢都係黃L一名。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]