• 瀏覽: 29,425
  • 回覆: 452
+20
引用:
原帖由 vule2011 於 2022-5-14 21:46 發表

中國係縮頭烏龜點敢幫人,連海參崴都無能力攞返黎
你攞得返?
而家中國係中共控制, 你都攞唔返....
咁你咪仲縮過你口中既縮頭烏龜?

親北約,識你老鼠呀!將自己國家變戰場,咁撚鍾意打仗嘛,等死囉!

下,鳥軍唔係勁過俄軍架咩?
烏黑總統講太多大話唔記得左啦?

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

晨早叫左你放棄加入北約。不過只係用反對北約抗張字眼,咁當然係講緊烏克蘭你啦。
https://www.google.com/amp/s/www ... /world-60270895.amp

引用:
原帖由 sylm01 於 2022-5-14 21:07 發表
投降有冇得諗?
投降輸一半

引用:
原帖由 u_77543 於 2022-5-14 20:54 發表
叫美國投降,放人🤣🤣🤣
Ching 真搞笑

叫阿天使出黎話希望烏納軍可以甩身丫馬.

附件

FK-64.png(164.07 KB)

好簡單,烏克蘭只需要真心和談,唔好諗住拖中國落水

真喺好搞笑有北約有聯合國唔叫,要呼籲中國救人咪玩啦又想拖中國落水,
老尾又話全力支持揾拜山同民主黨隻老西殼啦

點解唔叫契哥老尾去救

On99,行出嚟投降咪得囉!

洗乜人救,自己投降便可,又唔投降咁人地咪繼續炸到你仆街羅!
投降做戰俘不殺!

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

應該叫佢地親人投降就解決件事,自己就可以搞拈,使乜外求中國呀?一定有陰謀。

烏兵只跟阿富汗之前政府兵放下雙手,京哥包他們食包養,最快放法走向世界和平之路
老美之前表演過一次20年不走,在阿富汗活遊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]