• 瀏覽: 29,471
  • 回覆: 452
+20
金融版成日有幾只嘢話大6已經崩潰,仲點9人啊

美國個導演日日改劇本 😏

做乜唔叫自己個一人一票選出來的腫桶救??
香港班曱甴仲好羨慕烏克蘭人架喎

發夢, 哪敢幫助

引用:
原帖由 u_77543 於 2022-5-14 20:54 發表
叫美國投降,放人🤣🤣🤣
叫美國承諾唔俾烏克蘭加入北約,已經可以令戰爭即停。

烏軍咁睇唔起美帝的癡呆總統,美帝即暗地裡送個核彈夷平呢個廢鐵廠!

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

習近平:以和為貴

根本投降就得,

引用:
原帖由 pedro45 於 2022-5-14 21:16 發表

用道德綁架中國,意徒分化中俄。高明!
中國也天天被制裁
老美才是烏仔老豆
老豆教仔是他們事
富貴貧困別扯上別人
我們那有本事理別人的家事

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

咩親屬 ?
老尾公然掠奪烏克蘭2000萬噸穀物,又唔見呢d"親屬"呼籲敗登拯救烏克蘭人..

引用:

習近平可繼續呼籲大家和談,和平相處。

引用:
原帖由 啱啱好 於 2022-5-14 21:17 發表
金融版成日有幾只嘢話大6已經崩潰,仲點9人啊

小黃人文宣組成員,喺香討多個版區洗版反政府反中,吹水區同娛樂區仲多呢D帖呀,前幾日連汽車版都唔放過,俾D車友鬧爆佢地。

不如直接呼叫復仇者聯盟去打救你地啦,都痴Q線。

引用:

馬達西奇公司我地都守唔住
邊幫到你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]