• 瀏覽: 27,027
  • 回覆: 452
  • 追帖: 2
+20
引用:
原帖由 vule2011 於 2022-5-15 03:15 發表

中國親俄,中國一定係等死,美國,日本,台灣,韓國,NATO準備要攻打中俄,中國將自己國家變戰場,咁撚鍾意打仗嘛,等死囉!
邊個叫你仆出黎表演無腦同on9啫

你媽同狗生左你,咁鍾意跟人尾既跟尾狗

why not US

中國經濟崩潰,金融市場暴跌,就嚟支爆啦!

邊有能力救烏克蘭鋼鐵廠呀?咁遠

你班黃腦其子,解散左納粹北約,咪幫拯救你烏軍囉!

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

我們中國堅守不干涉別國的內政,唔似歐美西方國家日日干涉別國的內政

乜唔求瀬屎登呀,中國有求必應?黃大仙呀

想投降又怕比自己軍隊殺

投降吧!來投降吧!

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

聽聞組織百萬雄兵裝備西方先進武器反攻俄軍架喎,我好confuse囉,一時又話反攻另俄軍潰敗,一時又呼籲拯救被困烏軍,戰爭方面的虛假報道只會鼓舞士氣,但掩蓋不了事實囉

停咗就冇戲睇
三年前晚晚上演好戲
今天晚晚睇無線悶劇
難忘理工暴動
雙方落力演出🍻

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-5-14 20:53 發表
好明顯係美國叫佢地咁講,拖中國落水,就會破壞中俄關係。分化中俄,就係美國想做既事。
德國之陰

引用:

點解晤系叫美國

引用:
原帖由 赤共 於 2022-5-14 21:23 發表
美國係咪立咗軸心法案
烏克蘭市民向你口中嘅赤共求助

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 08:51 PM 發表

唔駛諗,烏克蘭用盡方法想救在鋼鐵廠當中外國重要人物,但一直唔成功,俄羅斯非捉到這重要人物不可。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-5-15 00:54 發表

香港19年帶住黑巾的家屬,成日開記者會果班
無錯,記憶猶新,老尾走狗演員都係呢個樣..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]