• 瀏覽: 29,502
  • 回覆: 452
+20
點解唔搵美國?

痾屎唔出都搵主席嗎?

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

放低槍,行出來咁簡單

叫賊去幫手捉賊, 天大笑話.

引用:
原帖由 caritalau 於 2022-5-16 08:36 AM 發表
痾屎唔出都搵主席嗎?
佢同普京friend嘛

引用:
原帖由 daniel_mk2 於 2022-5-16 08:34 AM 發表
點解唔搵美國?
美俄世仇嚟wor,無偈傾

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-5-16 10:18 發表

美俄世仇嚟wor,無偈傾
Biden and Putin call Geneva talks ‘positive’, ‘constructive’

引用:
原帖由 200888 於 2022-5-15 16:16 發表

哈!!波蘭已經磨拳擦掌,磨咗幾個月,磨到掌心出血都仲未出擊
佢都好意思post出黎,政治智慧低過小學雞。波蘭打俄羅斯,死硬啦。

引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-14 20:51 發表
一批被困烏克蘭南部馬里烏波爾亞速鋼鐵廠士兵的親屬,呼籲中國國家主席習近平協助拯救烏克蘭軍隊。 6名烏克蘭士兵的妻子或父親,在基輔召開記者會。有家屬說,世界上只餘下一個人他們可以請求,就是中國領導人,認為中國對俄羅斯或者總統普京,有很大影響力,呼籲習近平介入,採取必要措施,協助撤離被困的士兵。 烏克蘭...

世界第二強求救第三、第四幫手?

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-15 19:07 發表

上次掛五星旗果班……烏克蘭中國人……

您仲提 ?
我只係話俄佬唔炸你,其它就。。唔敢保証咯!

引用:

美國又揾D戲子鳩up想分化中俄,其實中國已經站了出來呼籲西方及俄方和談,西方根本不理,俄國示都警告過西方。

引用:

我吊丫。。。。關習總咩事!??
北約唔搵, 美國唔搵。。。
淨係想拖中國落水。。。

引用:
原帖由 kapan609 於 2022-5-16 11:13 發表

美國又揾D戲子鳩up想分化中俄,其實中國已經站了出來呼籲西方及俄方和談,西方根本不理,俄國示都警告過西方。
仲有就係中國私底下有咩共識。行動上都睇得到啦。。。

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2022-5-15 13:26 發表

你係邊度偷學力屎!
專心D上性教肉好過啦!👍👌😅😭😝😍😂💞😛😘😜💋
你又再睇黨媒,黨媒係無營養啲嘢黎㗎!唔怪之得你地隻隻都又矮又骨瘦如柴咁!

你睇吓民主自由嘅歐美人,佢地個個都比你地高大又威猛,連下面條嘢都比你地大好多喎

引用:
原帖由 vule2011 於 2022-5-16 12:22 發表

你又再睇黨媒,黨媒係無營養啲嘢黎㗎!唔怪之得你地隻隻都又矮又骨瘦如柴咁!

你睇吓民主自由嘅歐美人,佢地個個都比你地高大又威猛,連下面條嘢都比你地大好多喎
錯!係佢地個個都比你地高大又威猛,連下面條嘢都比你地大好多喎錯!
因為你係日本仔後裔!

利申:本人181CM高,條嘢略短只有16CM

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]