• 瀏覽: 5,941
  • 回覆: 9
+5
蟈足咁廢仲好意思舉辦國際球賽……
殘體新浪
https://news.sina.cn/sh/2022-04- ... 545.d.html?from=wap

附件

Screenshot_20220514-165617_Samsung Internet.jpg(35.26 KB)

Screenshot_20220514-165617_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-14 16:55 發表

習主席是足球迷
夢想是中國打進世界盃決賽週
或者中國可主辦世界盃
豬都識踢波 ?🐷

附件

rt6wcKL5mBc7SDATQpeSUA7irNBexqYq_QLUQv0C1EI.jpeg.jpg(163.96 KB)

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-14 16:59 發表

英國成日舉辦羽毛球國際賽. 你有膽笑英國嗎?
我睇桌球直播,英國觀眾根本唔會戴口罩!根本係雜種自己玩死啲蟈民🐵

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-14 16:59 發表

英國成日舉辦羽毛球國際賽. 你有膽笑英國嗎?
技術第二,球員個人品德本身都垃圾!人工高,踢假波!
中國足協又廢,政治掛帥!唔識波嘅黨委嚟管波。。。

DNA決定一切

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-14 17:17 發表

你邏輯即是說英國人DNA有問題所以羽毛球技術第二.
你明知我講中蟈人DNA😆  
全世界都睇到。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-5-14 17:07 發表
支持繼續封國,不要讓病毒跑了
我覺得會封到2023年! 期待💞

引用:
原帖由 Wwwlll2123 於 2022-5-14 17:10 發表

外國無疫情,中國就無須擔心國民染疫啦。
啲原病毒株仲嚮武漢,所以叫武漢肺炎

全世界包括 :淡塞菜,王冬勝都笑緊中國清零🤭
https://youtu.be/FOxa_5bJRKc
曹辛:實際行動重於政策宣示;同時,作為一個14億人口的國家,中國不可能只顧抗疫而不管經濟,因為如此下去,抗疫也是無法貫徹下去的。
https://big5.ftchinese.com/channel/chinareport.html

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-15 14:14 發表

國家嘅球迷一定冇失望🤷🏼‍♂️反正都係場場俾人炒🤷🏼‍♂️不如借住疫情詐詐啼唔搞好過🤷🏼‍♂️有得贏嗰啲先搞🤷🏼‍♂️
中國球迷場場贏大錢!易過食菜🤭

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-15 14:22 發表

習總真係對足球好有認識🤷🏼‍♂️亦都知國足有幾斤幾両🤷🏼‍♂️所以詐帝唔搞係好明智嘅做法🤷🏼‍♂️真正審時度勢,明君🤷🏼‍♂️👍🏼
老實講~睇佢出腳姿勢,應該學過吓踢波🤭

附件

rt6wcKL5mBc7SDATQpeSUA7irNBexqYq_QLUQv0C1EI.jpeg.jpg(163.96 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]