• 瀏覽: 5,925
  • 回覆: 10
+5
引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-14 16:20 發表
亞洲足協今日(14日)公布,中國足協未能主辦2023年亞洲盃決賽周,成為繼杭州亞運後,中國另一個受新冠肺炎疫情而影響的體育大賽。2023亞洲盃決賽

國家嘅球迷一定冇失望🤷🏼‍♂️反正都係場場俾人炒🤷🏼‍♂️不如借住疫情詐詐啼唔搞好過🤷🏼‍♂️有得贏嗰啲先搞🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-14 16:43 發表

我國人民健康至上,其他人唔明
咁舊年嗰啲又搞?🤷🏼‍♂️亞洲盃又唔搞?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-5-14 16:50 發表

全球只有中國人有能力清零, 做最好榜樣.
足球其實是西方人較喜歡的運動, 亞洲人不必盲目附和.
咁國家又會爭取舉辦咁奇怪?🤷🏼‍♂️😨

引用:
原帖由 lucky77 於 2022-5-14 16:52 發表
 仲話大國堀起?  番去食樹皮啦..  咁即係出年仲抗緊疫
表面上係啦🤷🏼‍♂️但係最主要相信係無謂一次又一次再一次無限次咁令國家球迷心碎🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-14 16:55 發表

習主席是足球迷
夢想是中國打進世界盃決賽週
或者中國可主辦世界盃
習總真係對足球好有認識🤷🏼‍♂️亦都知國足有幾斤幾両🤷🏼‍♂️所以詐帝唔搞係好明智嘅做法🤷🏼‍♂️真正審時度勢,明君🤷🏼‍♂️👍🏼

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-14 16:56 發表
蟈足咁廢仲好意思舉辦國際球賽……
殘體新浪
https://news.sina.cn/sh/2022-04-18/detail-imcwiwst2580545.d.html?from=wap
英雄所見略同🤷🏼‍♂️👍🏼👍🏼👍🏼🤝🏼

引用:
原帖由 500315480 於 2022-5-14 17:01 發表
棄辦都好都做唔到完全開放
一陣尾狗又放薯仔番茄流感
之後又屈你散播流感到世界
依家講緊亞洲盃,並唔係世界盃🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 WitGame 於 2022-5-14 17:09 發表

預言2023年武統台灣,邊得閒搞乜比賽!
唔好成日好似想打仗咁啦🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-15 14:18 發表

中國球迷場場贏大錢!易過食菜🤭
買國家隊輸仲有人肯受?🤷🏼‍♂️落場嗰班就賺大錢🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-15 14:25 發表

老實講~睇佢出腳姿勢,應該學過吓踢波🤭
如果佢落場就好🤷🏼‍♂️一定可以帶起成隊國家隊🤷🏼‍♂️其實國足本身並唔係差🤷🏼‍♂️係欠缺咗個重心壓得場嘅靈魂人物🤷🏼‍♂️習總禦駕親徵肯定冇人敢出古惑🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 WitGame 於 2022-5-15 16:30 發表

“中國組委會當前難以對明年的亞洲盃按完全開放模式辦賽作出承諾和安排……”

亞洲足協要求中國不抗疫,開放躺平共存方式搞亞洲盃,但中國要象冬奧一樣閉環式管理,嚴格防疫。中國不會為搞亞洲盃放棄防疫政策,所以拒絕再搞亞洲盃,亞洲足協另找地方舉辦吧。
亞洲足協真係夠老友🤷🏼‍♂️搭條咁靚嘅樓梯俾我哋十幾億人落樓🤷🏼‍♂️認真唔話得🤷🏼‍♂️👍🏼🙇🏼‍♂️

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]