• 瀏覽: 18,773
  • 回覆: 139
引用:
原帖由 半夜清涼的主席 於 2022-5-14 16:03 發表

未發生的不願置評,香港嗰啲真係要認真杜絕!
關愛同難民邊個搞出黎你應該吊佢地先

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-5-14 14:29 發表
自己煮好平之嘛,超市D野平到hihi
香港?

小黃絲爭住去嬰蟈食垃圾

引用:
原帖由 1223456 於 14-5-2022 16:10 發表

香港?
香港貴呀出街食仲平

去大陰蒂國呼吸豉油炆煮空氣已足夠,洗柒食野咩~但請求黃人曱甴千萬要堅持,不要回香港這沒有自由地方日,最後請把香港身份證交回或剪掉,那便是最好的結果。

你地冇老作,香港有幾萬人希望移民英國,錦假新聞都作得出

俄狗死不足借

真正陰公豬囉

大陰蒂國國民唔食飯咁食乜呀?食屎呀?

引用:
原帖由 小魔怪 於 2022-5-14 14:41 發表
何不食肉糜
所以老西殼唔會餓親

英狗不只窮,
而且不自量力!

英女皇賣皇冠上一粒鑽石夠大陰蒂國民食一個月啦!

英美政府官員議員各懷鬼胎,依家咁嘅經濟局勢梗係自己搵錢先啦,民生行埋一邊啦

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2022-5-14 16:15 發表
俄狗死不足借
餓狗死不(借)足

驚意淫英女皇隻腳

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-5-14 13:30 發表
俄烏衝突爆發,美英等西方國家不斷加碼對俄制裁,先後宣布停止進口俄羅斯石油、天然氣,能源價格飆升。不過西方國家大肆揮舞的制裁大棒,在打擊俄羅斯之餘,也重傷本國民眾。

目前英國國內生活成本的上漲速度超過了其福利水平增長的速度,低收入家庭受到的影響最大,不僅負擔不起日益上漲的能源賬單,更是連飯都吃不起了。

據英國《獨立報》5月9日報道,最新研究表明,上個月,因為負擔不起飯費而挨餓一整天的英國成年人超 ...
應該信我老友 Eddie,日日有 5 鎊唔洗嘅 Fish & Chips 食都係一件好幸福嘅事。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]