• 瀏覽: 18,703
  • 回覆: 139
哈哈哈
制裁國家揀
人民肚餓唔好咸

你個班政棍話關我鬼事呀糧照出呀最重要奶尾國屎忽, 英國人你死你事

哈哈哈
英國人都唔食飯ge
無事ge

人民食唔飽,犯罪率就會上升,好快大陰蒂國就會變成發展中國家,英鎊變廢紙

根本老外又傻又蠢!去制裁人?咪即搵自己國民笨柒!推高石油價!用火水乎?

我有個朋友在英國有1層full pay樓,香港又有1層full pay樓放租當做英國生活費,屌佢老味兩層full pay樓揸手仲扮窮但又唔做野日日遊山玩水

引用:
原帖由 gerson161 於 2022-5-14 15:57 發表
人民食唔飽,犯罪率就會上升,好快大陰蒂國就會變成發展中國家,英鎊變廢紙
你就錯,你識唔識逆向思維。食唔飽就無力打劫,犯案。到時d英國黑警打人時就容易捉d手足。

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-5-14 14:27 發表
咁多外來人搶飯碗!仲要搶貴哂所有野,真英人要捍衛本土!好彩外來個班好支持本土優先,而且極支持私了,所以真本土放心去針對佢地
咁人地過去真係自力更新,大陸落香港嗰班純呃福利

引用:
原帖由 gerson161 於 2022-5-14 15:57 發表
所以而家咪要立法唔比示威者阻塞基建囉!
佢哋而家自己破壞緊嗰啲佢地曾經講過嘅美麗的風景線…

引用:
原帖由 半夜清涼的主席 於 2022-5-14 15:59 發表

咁人地過去真係自力更新,大陸落香港嗰班純呃福利
你估有福利班bno唔申請咩
無之嘛!

引用:
原帖由 ESMPPPPPP 於 2022-5-14 16:01 發表

你估有福利班bno唔申請咩
無之嘛!
未發生的不願置評,香港嗰啲真係要認真杜絕!

「逸不樂蒂角」喎,邊會有窮人㗎?自己富貴、人哋閉翳,先至會「脫勾」,遠離啲窮親戚啫?

畀得佢哋移民,邊會有窮人,吃不起飯㗎?呢啲一定係假消息啩?

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-5-14 14:29 發表
自己煮好平之嘛,超市D野平到hihi
要食拖羅,海膽,師父發辦

Donald Trump: fake news: lol 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]