• 瀏覽: 20,953
  • 回覆: 258
  • 追帖: 1
+16
真係笑玖死,也柒嘢返鄉路線?

吊你咩、原來日本都鎖左旅客出入境、真係唔能明班1450、成日吠大陸鎖乜狗野國!!!

引用:
原帖由 kkk168 於 2022-5-14 11:38 發表
有傳日本政府最快可能在6月開放部分外國觀光客以團體旅遊方式入境,有本港旅行社已摩拳擦掌,率先準備應對日本開關,其中縱橫遊在官網列出19

星島都係一份垃圾報紙

引用:
原帖由 夜來人 於 2022-5-14 11:39 發表
有鬼用咩 返黎要坐監 去條毛
大把退休人士已經執定袋

引用:
原帖由 9wai 於 2022-5-14 20:20 發表

黃人嘅特性就係鍾意累街坊!
大把廢老已唱定日圓等開關返日本鄉下喎

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 14-5-2022 11:41 發表
DKLM,打科興唔比去日本
倭寇地方去嚟把撚

引用:
原帖由 KarinaLai 於 2022-5-14 18:04 發表

日本咁危險,免費都唔去啦!寧願番深圳按摩食下野算
可惜 祖國唔歡迎我們

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-14 20:17 發表
希望送返啲150大陸人上去,唔好再畀佢哋出國
外國人或白人眼中既仆街黃甴咪又係大陸人

https://www.youtube.com/watch?v= ... Q9OxXOJYFFp_BIOgW18  <==英國人係英國問中國人最想念中國乜野,裡面有兩三個香港人

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-5-14 17:22 發表

身邊有人係禁
總之日本做咩都係岩,但係中國做同一件事就話佢錯。
其實佢哋在日本嘅行為,是多麼的令日本人討厭。仲以為好受歡迎,又唔夠大陸人豪,又要百分百享受。

引用:
原帖由 赤共 於 2022-5-14 20:47 發表
好嘢打大陸嘢科興嘅冇得去去到日本唔使見到大陸人
d仆街黃甴宜家幾易滿足,又反中共成功

萬一大吉, 在日本中了, 點算點計!?

有得出外散心是件好事, 況且現時日圓低水。 

引用:
原帖由 audia 於 2022-5-14 20:17 發表
希望送返啲150大陸人上去,唔好再畀佢哋出國
150個講到尾又咪係港燦自己搞出嚟

150大多數唔係港燦d老婆就係仔女嚟,真係想問吓世上有邊國家地區既法例係唔容許本地人老婆仔女至親團聚既呢?

引用:
原帖由 9wai 於 2022-5-14 20:18 發表
返乜L嘢鄉?既然佢班精日個鄉下咁好,就直頭留低喺鄉下,唔好嚟香港!(唔係返香港,因為呢度唔係佢鄉下!)
所以話鍾意去日本遊埠吃喝玩樂無問題既,但話去日本係返鄉下先最撚白痴

真係你老豆係日本人定老母係日本人呢?

如大多數日本人會認你做同種同族人,你先好話係返鄉下,唔係既話你去同日本人講去日本係返鄉下,睇吓日本人會唔會屌七你?,叫你唔好撚係度認親認戚呀