• 瀏覽: 20,995
  • 回覆: 258
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 ViolateCarRepor 於 2022-5-14 22:24 發表

好快就頂唔住要吸大陸客, 之後會比打左科興/國藥的人去
到大陸俾人出去旅遊
到時日本應該已解除所有入境旅遊限制
所以而家開放完全無謂

就算日本送埋機票和包哂食住等所有錢,我都唔會去日本旅行住,只係回 返香港要隔離就是煩啦

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-14 18:11 發表
講左好多次
小粉5毛
道理講不到,也講不過人
只有兩招
1. 不談事情,轉為人生攻擊
2. 不談正在談的事情,轉移視線,講些不相關的事情
講得好!
請記住閣下自己講過嘅嘢啵,等我cap低佢留番第日用唻打面先

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-14 18:09 發表

笑話
小粉5毛,就是這種水平
你老細,就不能出多一兩毛
請些水平高些少的?
講左好多次
小粉5毛
道理講不到,也講不過人
只有兩招

1. 不談事情,轉為人生攻擊
2. 不談正在談的事情,轉移視線,講些不相關的事情

真係快過打針,呢頭講嗰頭即中喎!

哩個時候要貼大陸剪護照贈慶🤭🤭🤭

附件

Screenshot_20220515-142433_Samsung Internet.jpg(315.62 KB)

Screenshot_20220515-142433_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 panda009 於 2022-5-14 18:52 發表
邊個入境日本就係鬼賣國賊,唔好再比佢哋返香港
相都畀版主隱藏埋!再貼過。。。
李慧琼子肯定唔係打科興😄

附件

images.jpeg-2.jpg(13.54 KB)

引用:
原帖由 pp49pp 於 2022-5-14 19:36 發表

大陸國藥可以,香港科興唔得。
文盲

大陸自己都跪低用BNT啦!垃圾科興唔畀入境好正常😄😄😄
國藥、科興擋不住新冠肺炎 明鏡周刊:中國考慮進口BNT疫苗
德國《明鏡周刊》(Der Spiegel)報道,隨著上海等地疫情擴大,中國改變原先只用國產疫苗的立場,考慮引進德國BioNTech生產的BNT疫苗。

大陸疫苗廢到咁……?

新加坡近日發表1份研究發現,與接種輝瑞BNT疫苗者相比,接種2款中國製造疫苗的人感染病毒後罹重症的比例,是接種BNT疫苗者的5倍,突破性感染更是接種莫德納疫苗的6倍,讓星國學者及研究者之一的David Lye 直呼:「幸好新加坡只有2%打科興(Sinovac)。」

https://tw.news.yahoo.com/新加坡研究中國疫苗-驚人真相曝-094600998.html

講道理嘅五毛快啲入嚟😀

引用:
原帖由 kkk168 於 2022-5-14 11:38 發表
有傳日本政府最快可能在6月開放部分外國觀光客以團體旅遊方式入境,有本港旅行社已摩拳擦掌,率先準備應對日本開關,其中縱橫遊在官網列出19

順便買平樓

6用又可唔捉鬼了,支持入境日本就拉

小日本鬼子地方 請我都唔會去 

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-5-14 12:41 發表
而家周圍疫情爆到七彩, 仲去旅行?  呢的咪正式累大棚。
嘥氣啦 呢兩年冇得去旅行咪又係爆完一波又一波

過幾日仲話第六波添

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-14 16:51 發表

打科興的愛國份子
對小日本應不感興趣吧!
而且黨已講明,要嚴格管控國民出境
小粉紅應該聽黨指揮
同意 愛囯人士 應該緊記八年抗日 三年零八佔港嵗月 誓死不踏足小日本半寸土地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]