• 瀏覽: 5,484
  • 回覆: 64
wsj 已經淪落到走BBC角度,新聞有老作成份不用任何證據,咁點算新聞?

都唔知講嘜春?自己國家日日人禍連連,卻一條心抹黑中國、轉移怨民視線。
大多數中國人依家都睇清楚啦,你地有你地自己亂,我地自己繼續默默耕耘。
始終都係果句:自己國家利益高於一切,唔通為人地國家利益打氣咩

引用:
原帖由 中於終出鳥 於 2022-5-16 11:51 發表

你真係唔識架咼🤣
甘你識咩呢?去做智庫啦你

引用:
原帖由 paoon 於 2022-5-16 12:40 發表
支持習主席永續
萬歲萬歲萬萬歲
你祝英女皇長壽永續仲好啦

白皮豬又造謠

引用:
原帖由 paoon 於 2022-5-16 12:40 發表
支持習主席永續
萬歲萬歲萬萬歲
你的真心天地可鑑,否則死無全屍。

講返轉頭,老習走回頭路都幾明顯。

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2022-5-16 13:25 發表
講返轉頭,老習走回頭路都幾明顯。
冇辦法,天生係咁。之前內地有媒體揶揄習總年輕時擔200斤麥戇居居行咗十里路都唔識轉膊。

引用:
原帖由 peter925 於 2022-5-16 13:22 發表

你的真心天地可鑑,否則死無全屍。
支持習主席將所有威脅其永續的黨內力量剷除
支持習總書記與中國共產黨同在,今後永世永為黨領導
支持習主席與中華人民共和國共在,今後永世永為國家領導
沒有習總書記,中國共產黨的存在再沒意義
沒有習主席,中華人民共和國的存在再沒意義
習主席為天下救世主
有習主席,世界變得更美好
萬歲萬歲萬萬歲

老外西毛黑媒又想玩挑撥離間同分化... 牠們以為中國人好似美國愚民那樣冇腦同容易呃啊...

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-5-16 14:49 發表

好難得嘅智商😩
習主席天命所歸
無論藍絲黃絲一致支持習主席

証明西人最怕習大大,千方百計去攻擊抹黑,有幸生在大時代,見證中華復興

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]