• 瀏覽: 595
  • 回覆: 11
疫情肆虐本港逾2年,已累計過百萬港人確診,惟不少患者痊癒後出現後遺症。瑪嘉烈醫院兒童傳染病科顧問醫生關日華今早(14日)

大力鼓吹與病毒共存的人, 家中冇老冇幼?!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220514/bkn-20220514094733582-0514_00822_001.html

中醫可能幫到手.

東謊無膽講系復必泰後遺症。
東謊,黑醫護,黑磚家,億萬金主謊,神針功勞。

打針後遺症定係新冠後遺症
真係見仁見智

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-14 11:19 發表
中醫可能幫到手.
腦傷難回復

呢D新聞有乜野好報導?出現呢D問題在於佢家長心態度!!!亦都一早都講有後遺症唔係今日先知!!!自己要趟平攪到屋企老幼要歸你地邊、到真係奶左野以後都有後遺症喇、到時又出黎吠要邊個負責、呢D就係全球趟平狗既自私行為!!!

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-5-14 15:35 發表
打針後遺症定係新冠後遺症
真係見仁見智
打針確診一樣有後遺症!!!

引用:
原帖由 chichunlo 於 2022-5-14 15:45 發表
呢D新聞有乜野好報導?出現呢D問題在於佢家長心態度!!!亦都一早都講有後遺症唔係今日先知!!!自己要趟平攪到屋企老幼要歸你地邊、到真係奶左野以後都有後遺症喇、到時又出黎吠要邊個負責、呢D就係全球趟平狗既自私行為!!!
林鄭血債
母債子還

政府要諗諗做唔做全民檢測幫下d小童

講真我就無乜所謂,怕班老人同小童有事啫

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2022-5-14 15:48 發表
政府要諗諗做唔做全民檢測幫下d小童

講真我就無乜所謂,怕班老人同小童有事啫
香港本土人IQ變低
香港遲啲畀大陸人打橫行

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-5-14 15:46 發表

咩病都有後遺症啦
手停口停
嚴重缺乏維他命M的人
後遺症仲嚴重呀

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-5-14 15:51 發表

咩病都有後遺症啦
手停口停
嚴重缺乏維他命M的人
後遺症仲嚴重呀
大把人打針病完之後都冇味覺,證明病毒已經成功突破疫苗然後殺傷神經細胞。

唔係話疫苗冇用,不過你用舊款疫苗防禦新款病毒,效果可以有幾好呢?

電腦防毒兩年冇更新都同垃圾無分別。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]