• 瀏覽: 25,982
  • 回覆: 238
+2
引用:
原帖由 9big 於 14-5-2022 10:24 發表
向反修例示威者提供經濟支援的「612人道支援基金」,五名信託人涉違反《香港國安法》被捕,警方國安處調查期間發現有大狀及律師疑向司法機...

越撩越多人落鑊 包括啲大劣師 ...
只係律師義務但文件費用同助手要出糧,冇得搞

食得最飽果隻蟈榮鏗巳飽食遠遁逃往加拿大安居落葉!多謝你班黃畜曱甴🪳一日到黑被眾籌。

制裁佢地資產

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2022-5-14 13:06 發表

其實,果d 身有屎既律屍,真係應該走,唔好攪到好似個神棍90幾,睇怕要死係監倉,有錢無命享!
根本就係一個大黑洞,環環相扣,都咪話唔得人驚。黑暴期間,點解咁多疑似法律界人士咁支持黑暴?發表咁多支持黑暴言論?身體力行,當中涉及個人及行業整體利益。
試想,冇人打官司,何來生意?就好似我地成日響呢度話啲AA一樣,唔唱好樓市,冇人買樓,唔搶高個價,邊有生意同一道理。

ICAC 要出動

即係國泰又有30人預留去倫敦機票,香港又少30隻黃屍,雙贏

釘佢牌!!!

叮牌12個月,兼留法律污點

有中介律師收$。官官相衛。怕咩

拉埋呢啲禍港份子就very good喇,然後就係淋病禍港班子

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2022-5-14 11:09 發表
口講義務, 實質收錢, 果然專業人士
無錢搵鬼去做咩,利字當頭乜都講錢,我吾信佢地咁偉大吾收錢義務幫忙

總之就肥仔啦

律師專門負責教罪犯避開應得嘅徵罰,教唆罪犯如果脫罪,甚至教唆罪犯如何再次犯罪佢地再次收費

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-5-14 10:55 發表
義務都要食飯嘎,收番少少車馬費啫
冚家橙

贏輸都收錢, 專業人士

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]