• 瀏覽: 19,762
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 ikeafoot 於 2022-5-14 09:59 發表

黑暴時
英國好支持佢地架
輪英國就要禁?
支持曱甴係其他地方搞事搗亂, 唔代表支持曱甴係自己地方搞事搗亂, 人之常情啦!

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2022-5-14 09:59 發表

黑暴時
英國好支持佢地架
輪英國就要禁?
外銷轉內銷仲唔大大力打壓咩

美國制裁英國?

BNO黃畜點L算?

香港人睇清楚未呀?乜嘢叫做雙重標準。
香港發生就係和平表達意見,掉返轉頭响英國發生就要立法禁止。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-5-14 09:47 發表
英國政府反修例期間多次出聲支持香港「和平示威」,如今卻計劃立法嚴厲打擊本國民眾的示威活動。

遲啲連示威都俾人拉,黃畜仲去唔去

新聞 ...
黃畜仲吾去抗議

大陰蒂國好L民主呀

英國人加油。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-5-14 09:47 發表
英國政府反修例期間多次出聲支持香港「和平示威」,如今卻計劃立法嚴厲打擊本國民眾的示威活動。

新聞 ...
重可唔可以搭個太子站出嚟,比班曱甴送花圈同破地獄拜祭㗎?

講一套..做一套...吹咩

又話英國有自由?

Be water 變左 Waste water

學咩人講 be water, 成班笠水怪. 只可以欺負平民百姓,同軟弱冇能政府.
世界政府有好多不公, 台灣防疫不力,吾見掉汽油彈,美國種族歧視,汽油彈又在那? 英國依家擺明欺負班BNOer, 快啲買定汽油,執定樽, 吾好比人睇死呀黃暴, 上街爭取自由.

引用:

新聞 ...
快叫美國掣裁英國啦、削弱民主自由、打擊自由聲音

引用:

新聞 ...
英國對某些人嚟講放個屁係香,疴篤屎係甜的,個個搶住索搶住食🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]