• 瀏覽: 19,751
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
+3
嘜唔係民主自由咩?西人又摑自己面

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2022-5-14 10:21 發表
只要英國佬唔好將班畜生踢返嚟香港,就話知佢
英國會將佢地踢去盧旺達!!

甲由情何以堪?😂😂😂

正確係英國本土立法禁遊擊示威,但支持別國遊擊示威繼續可以。

鬼佬自私思維無人能及

曱甴點算

黃畜再次做dom dom

淫拳組織發表吓意見好喎,上街示威係英國人民自由 生活一部分,不可禁止啊。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-5-14 09:47 發表
英國政府反修例期間多次出聲支持香港「和平示威」,如今卻計劃立法嚴厲打擊本國民眾的示威活動。

遲啲連示威都俾人拉,黃畜仲去唔去

新聞 ...
黃畜話:係幻覺嚟嘅,睇唔到,歐美主是民主自由的。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-5-14 09:47 發表
英國政府反修例期間多次出聲支持香港「和平示威」,如今卻計劃立法嚴厲打擊本國民眾的示威活動。

遲啲連示威都俾人拉,黃畜仲去唔去

新聞 ...
甲由去到 主子國 邊敢 搞暴動丫⋯

唔出奇,鴉片自己唔食,要中國食

See? 人哋有國安, OK; 香港有國安, 嘩, 打壓人權呀....
英國政府提出新公共秩序法案,將干擾主要基建及社會秩序的示威活動列為刑事罪行,違例者可面臨最高監禁十二個月。
唔知垃圾教會又會點回應呢?  會唔會話英國係黑暗來臨呢? 可?
呢幅圖, 又啱用.

附件

Double Standard Yellow Shit.png(318.88 KB)

Double Standard Yellow Shit.png

修例針對最近環保團體嘅示威活動啫

仲未聽到人權組織出嚟說話 

引用:
原帖由 bebe1226 於 2022-5-14 10:30 發表

只好做一隻“聽話小狗”🐕🐕
最好笑有啲流浪狗俾人入屋收養咗以為好威點知原來只係放你成班入個籠做看門口狗咋。本來做流浪狗都叫有自由呢家乜自由都無晒!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]