• 瀏覽: 19,702
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
+3
我自己得呀!話你唔得呀!仆唔仆街呢?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-5-14 09:47 發表
英國政府反修例期間多次出聲支持香港「和平示威」,如今卻計劃立法嚴厲打擊本國民眾的示威活動。

遲啲連示威都俾人拉,黃畜仲去唔去

新聞 ...
黃黑話英國係好政府,支持政府所有決定。
老實講去到人地地方就唔會搞咁多野,英國政治唔會關新移民事

引用:
原帖由 patrickfioncc 於 2022-5-14 12:49 發表

其實英國醒個 5 + 1 移民計劃俾佢哋 , 叫做皇恩浩蕩 , 真係要知足同感恩先真  , 叫算做一個回歸前的 promise , 過到去英國的 , 好好努力生活工作 , 落地生根 , 才是上策 , 既然離開咗 , 香港變成點 , 真係無需要佢哋憂心  ,踏實在外地生活 , 做個守規矩的國際公民啦 。 
啊!好笑.

引用:
原帖由 天無眼 於 2022-5-14 10:02 發表
修例咁大膽,英腳想裝修😄
其實無影響
班黑暴手足一過到英國就變縮頭龜,大聲d講野都唔敢,重示咩威遊咩行?

引用:
原帖由 黃昏進擊的香腸 於 2022-5-14 10:12 發表
點解要禁止自己支持嘅野
咁L矛盾
所謂老牌民主英國
百年以前殖民制度就玩緊雙標
宗主國有民主選舉,殖民地冇民主
冇人覺得唔妥
英國佬從來唔會有所謂堅定信念支持既野
為了自身利益,標準可以隨時改變

大陰帝國連最基本示威權力,表達意見自由都會無?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-5-14 12:55 發表

其實無影響
班黑暴手足一過到英國就變縮頭龜,大聲d講野都唔敢,重示咩威遊咩行?
因為唔識英文,點示威。
好像lunch哥咁。

西方國家就係仆街

黃畜曱甴🪳去到邊都輸

人權組織去咗邊?! 出嚟出句聲吖喂!

笑而不語

英國無自由

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-5-14 09:47 發表
英國政府反修例期間多次出聲支持香港「和平示威」,如今卻計劃立法嚴厲打擊本國民眾的示威活動。

遲啲連示威都俾人拉,黃畜仲去唔去

新聞 ...
用完即棄

引用:
原帖由 天無眼 於 2022-5-14 10:02 發表
修例咁大膽,英腳想裝修😄
佢地邊夠膽, 見到警察講英文已經腳軟。

飛曱甴咪冇晒豉油??????去嚟被人捉呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]