• 瀏覽: 4,115
  • 回覆: 38
世界的問題在不接受鬥爭,安在家中保守自封。
另一方面是米國崩潰令中國強勢的反彈力,中國要不稱王不爭霸,合乎生息的平穩發展,不走米國腐敗的路!

世界可以未日,但中國會置身事外。

引用:
原帖由 starr 於 2022-5-15 07:05 發表

你真係搞笑  
只係用這個理論下的必然推論。
普京唔落場, 美國又點引起烏克蘭戰爭?

美狗奸計劃,鬼叫你中咩,人蠢冇得醫

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-5-15 12:32 發表
美狗奸計劃,鬼叫你中咩,人蠢冇得醫
蠢嗰個係歐盟 俄羅斯係有影響 但係影響最深遠嘅 一定係歐盟國家 憑乜嘢本事製裁俄羅斯 經濟 通脹 糧食 全部都危危乎

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-5-15 21:06 發表

蠢嗰個係歐盟 俄羅斯係有影響 但係影響最深遠嘅 一定係歐盟國家 憑乜嘢本事製裁俄羅斯 經濟 通脹 糧食 全部都危危乎
長痛不如短痛,唔L通一世被人鏈住個春袋咩,趁有機會打巢佢,乘乘做一個能源,糧食輸出國咪好囉

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-5-16 01:07 發表

長痛不如短痛,唔L通一世被人鏈住個春袋咩,趁有機會打巢佢,乘乘做一個能源,糧食輸出國咪好囉
歐盟有乜本事打俄羅斯 一打個核彈出嚟 全部都腳軟啦 本來各有各做 但係係要搞烏克蘭入北約 來過兩敗俱傷 要做美國嘅狗 歐盟蠢得嚟自討苦吃 蠢到咁仲有乜好講

引用:
原帖由 derbi 於 14-5-2022 01:28 PM 發表

整編文無講美國挑起戰爭。
有D嘢要用腦咖。

對我地核強國點包都無用,納粹閪盟只會比人一夜核平無仇報!

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-5-16 01:38 發表

歐盟有乜本事打俄羅斯 一打個核彈出嚟 全部都腳軟啦 本來各有各做 但係係要搞烏克蘭入北約 來過兩敗俱傷 要做美國嘅狗 歐盟蠢得嚟自討苦吃 蠢到咁仲有乜好講
又核彈敢用咩,晒L氣,一於趁勢打殘佢,免除後患,,犧牲烏換來長治久安,化算

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-5-16 09:35 發表

又核彈敢用咩,晒L氣,一於趁勢打殘佢,免除後患
傻仔 制裁歐盟 全部唔係天然氣 糧食 化肥 只係同友好國家做交易 歐洲國家呢個冬天都唔知點過啦 返轉頭歐盟夠膽打 俄羅斯咩 根本大家紮緊褲頭 歐盟慘過俄羅斯得多

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-5-16 09:38 發表

傻仔 制裁歐盟 全部唔係天然氣 糧食 化肥 只係同友好國家做交易 歐洲國家呢個冬天都唔知點過啦 返轉頭歐盟夠膽打 俄羅斯咩 根本大家紮緊褲頭 歐盟慘過俄羅斯得多
傻佬你使擔心勤力的盲毛凍L屎味好囉餓屎歐狗咪好

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-5-16 09:40 發表

傻佬你使擔心勤力的盲毛凍L屎味好囉餓屎歐狗咪好
其實討論緊乜嘢你知唔知 係啦 證實咗我講嘅係啱 唔係歐洲制裁俄羅斯 係歐洲自殺 凍死罷就

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2022-5-16 09:42 發表

其實討論緊乜嘢你知唔知 係啦 證實咗我講嘅係啱 唔係歐洲制裁俄羅斯 係歐洲自殺 凍死罷就
誰自宮都未知,啦傻佬,你使同歐狗擔心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]